Szerintetek ez jó ajándék a fiamnak, aki karácsonykor lesz 16 hónapos?
Mit gondoltok, jobb ez, mint a műanyag motorok, ki lehet menni vele az udvarra, utcára?
Mennyire lehet ez borulékony? Van valaki akinek van ilyen, vagy hasonló?
szia
az én kisfiam most 2 éves
tavaly karácsonyra kapott egy dizájnos kismotort, nem kevés pénzért, meg is tanult szépen menni vele, szerette is amig nem voltunk játszótéren és tavasszal előkerültek a lábbal hajthatós motorok
attól a perctől kezdve mindig a másé kellett, az övére rá se nézett, úgyhogy vettünk neki, kb. 2000 forintért, 1 lábbal hajtható motort, imádja, egész nyáron használta, most is, ha száraz a járda
Köszönöm a válaszokat!
Nem akarok neki venni, csak egy ajándékot, szóval így nem annyira drága:)
Inkább azzal van a gondom, h tényleg ötletem sincs, hogy mi legyen, ez olyan kuriózumnak tűnt.
Építőkockánk van, F.P. kismotort vettem neki használtan, de azt nem akarom, h kivigye, néztem babytaxit, de akkor már a motor jobbnak tűnik, az én régi szánkóm megvan, az sem kell venni, zongora, és más zenélős cuccok vannak, labdázni szeret nagyon, de van már 6 labdánk, a plüssökért nem rajong, eléggé meg vagyok lőve ezzel a karácsonnyal...
A motor, amit linkeltem, azért nem tetszik, mert nagyon alacsonynak tűnik. Néztem triciklit, de azzal is kínom van, egyelőre babakocsival megyünk vásárolni, annyira nem vonz a dolog, h cipekedjek, plusz egy gyereket toljak. Legfeljebb a játszótérre menni lehet jó, de az meg két saroknyira van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!