Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A pihenőszéket, és a játszósző...

A pihenőszéket, és a játszószőnyeget ti mikortól használtátok?

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
pihenőszéket kb. 3-4 hetes korától, játszószőnyeget meg kb. 2-3 hónaposan
2013. aug. 1. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:
pihiszék kb 2 hetes kortól, játszószőnyeget kb. 2 hós korában vettünk.
2013. aug. 1. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk pont fordítva történt.

Pihenőszéket olyan 2-3 hónapos korában kezdtük (hogy lásson mindig engem ebben a félig ülő, döntött helyzetben is pl.)- a játszószőnyegre meg már pár hetes korától rátettem- akkor persze ott voltam mellette folyamatosan.

2013. aug. 1. 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Vannak pihenőszékek, amik már újszülött kortól használható, mi 3 hetesen vettünk neki. Játszószőnyegre is ekkortájt került, de igazán csak 1,5-2 hónaposan kezdte figyelni a játékokat rajta.
2013. aug. 1. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi olyan pihenőszéket vettünk amit át lehet kapcsolni hintává és újszülött kortól van. Akárhányszor beletettük a pihenőszékbe bukott egyet pedig nem egy bukós kölök. Mikor 2-3 hónapos volt betettük a hintába hát úgy megrémült szegénykém h azóta se volt benne. Játszószőnyeget most veszünk neki, eddig polrócon volt de azt most már összevissza túrja. A játszószőnyeg köré pedig veszünk egy járókát, csak hogy nehogy a kövön kössön ki és jól felfázzon nekem.

8 hónapos kiscsaj anyuja

2013. aug. 1. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:

A pihenőszéket egyből újszülött kortól használtuk. Vízszintesre állítottam, és abban mindenhova magunkkal tudtam vinni, még a kertbe is, nagyon szerettük. 1 hónaposan elkezdte "pofozgatni" rajta a játékokat! Sokáig lekötötte, nagyokat gőgicsélt meg sikongatott a játékoknak, szuper volt. Kb. fél éves korában nőtte ki.

Játszószőnyegből az a fajta vált be, aminek nincsen játékíve, hanem a szőnyegbe vannak belevarrva a csipogós, zörgős játékok. Ezen rengeteget játszott hasalva kb. 2-7 hónapos koráig, akkor már lemászott róla :)

Az íves játszószőnyeg, amin hanyatt kell feküdni, nagyon nem tetszett neki, el is adtam gyorsan.

2013. aug. 9. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!