A pihenőszéket, és a játszószőnyeget ti mikortól használtátok?
Nálunk pont fordítva történt.
Pihenőszéket olyan 2-3 hónapos korában kezdtük (hogy lásson mindig engem ebben a félig ülő, döntött helyzetben is pl.)- a játszószőnyegre meg már pár hetes korától rátettem- akkor persze ott voltam mellette folyamatosan.
Mi olyan pihenőszéket vettünk amit át lehet kapcsolni hintává és újszülött kortól van. Akárhányszor beletettük a pihenőszékbe bukott egyet pedig nem egy bukós kölök. Mikor 2-3 hónapos volt betettük a hintába hát úgy megrémült szegénykém h azóta se volt benne. Játszószőnyeget most veszünk neki, eddig polrócon volt de azt most már összevissza túrja. A játszószőnyeg köré pedig veszünk egy járókát, csak hogy nehogy a kövön kössön ki és jól felfázzon nekem.
8 hónapos kiscsaj anyuja
A pihenőszéket egyből újszülött kortól használtuk. Vízszintesre állítottam, és abban mindenhova magunkkal tudtam vinni, még a kertbe is, nagyon szerettük. 1 hónaposan elkezdte "pofozgatni" rajta a játékokat! Sokáig lekötötte, nagyokat gőgicsélt meg sikongatott a játékoknak, szuper volt. Kb. fél éves korában nőtte ki.
Játszószőnyegből az a fajta vált be, aminek nincsen játékíve, hanem a szőnyegbe vannak belevarrva a csipogós, zörgős játékok. Ezen rengeteget játszott hasalva kb. 2-7 hónapos koráig, akkor már lemászott róla :)
Az íves játszószőnyeg, amin hanyatt kell feküdni, nagyon nem tetszett neki, el is adtam gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!