11/22 anonim válasza:
3. Én ismerek amúgy Kisannát. Először nagyon meglepődtem a nevét, de mára már megszoktam.
Amadé, André, Fidél, Kolozs, Hermész, Harald, Dioméd, Damján, Augusztusz, Lúciusz.
Lány: Adala, Jakobina, Florentina, Poppea, Jonka, Illangó, Giszmunda, Manfréda, Neszta, Prudencia.
12/22 anonim válasza:
Én egy Kisfiú ismerek, ő Meddox, magyar, gyakori családnévvel.
13/22 anonim válasza:
Nekem az tűnt extrémnek, hogy a Róbert nevű apa kislányai Roberta és Robina, a kisfia pedig Róbert. :)
14/22 anonim válasza:
Nekem a Bulcsu nev tunik olyan furcsanak.
15/22 anonim válasza:
Christopher... Magyarországon nem lehet így anyakönyveztetni senkit :) Ahogy ejtjük úgy is írjuk :) Tudom,ez nem a kérdésedre volt válasz...
17/22 A kérdező kommentje:
Egyre jobbakat írtok,köszi :D
2013. aug. 1. 20:18
18/22 anonim válasza:
Arenta, Áldáska, Atlanta
Baucisz, Benáta
Delfina, Delani
Vetúria
Mind anyakönyvezhető.
19/22 anonim válasza:
Ilyen extrémebb nevű embereket ismerek:
Szulamit, Kunigunda, Darinka, Delfin, Pálma, Doren, Oxána, Modeszta, Jonatán, Árisz, Gerzson
További extrém nevek: Szvetlána, Ividő, Antonella, Annunciáta, Skolasztika, Evangelina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!