Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a baba 1x vagy 2x pisil be...

Ha a baba 1x vagy 2x pisil be a pampers pelenkába, kimarhatja a fenekét?! A fogzás miatt lehet piros a feneke?

Figyelt kérdés

sudocremmel kenem, most váltottam neogranormon kendőről baby bruin törlőkendőre, lehet h attól sebes a feneke?

mert még ha többször is pisilt akkor sem lett piros!!!

ÉS OLYAN LEHET H 2HÓNAPOS BABÁNAK "ERŐSEBB" A SZÉKLETE?????

VÁLASZOLJATOK!!!

2009. okt. 24. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Csak arra a részére tudok válaszolni, hogy 1-2 pisi nem marhatja ki a pampers pelusban a babád popsiját. Legalábbis nekem ilyen nem volt. Pl. reggel, amikor kicserélem neki, már látszik kívülről h. sárga, de a popsija rendben van. Mi a gyógyszertári popsikenőcsöt használunk és baby bruin törlőkendőt. Nálunk beváltak. De minden baba bőre másra reagál jól.

Nem tudom mit értesz erősebb széklet alatt, de nálunk 7 hetesen a széklet szinte ugyanaz, mint eddig.

Már jön a fogatok 2 hónaposan?

2009. okt. 24. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:

anyósom nyaggat azzal h erősebb a széklete, foggalmam sincs mit érthet alatta, sztem baromság.

nemtom h mi lehet az ínyén, én írom azokat a kérdéseket...

2009. okt. 24. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez az erősebb széklet baromság.Nem valószínű, hogy fog, de lehetséges. Kisfiamnak már alól 3 hósan fehér volt az ínye, ha erre gondolsz, de csak 7 hósan bújtak ki. Lehetséges a törlőkendő miatt. Kend a popsiját Neogranormonnal. Ha nagyon piros, nálunk az hozza helyre, mint most is, mert fogzunk. Térj vissza a Neogranormon kendőre.
2009. okt. 24. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet fog, nálunk is ekkor kezdődött.

Az erősebb széklet szerintem butaság, viszont a popsitörlő irritálhat. Szerintem egy időre cseréld le vizes vattára és ha kell használj fürdetőt a kakás popsi tisztításához.

Esetleg váltsatok pelust is. Normál esetben 2 pisitől nem sebesedik ki, hacsak a pelusra nem érzékeny - tudok ilyenről, csak öko pelust bír a kislány. Az én 4 hós lányom 12 órát kibír a Pampers-ben éjjel.

Én nem szeretem a Sudocremet, nem használt, helyette van FLP-s Lips jojobával piros popsira, sebes még nem volt, de arra meg Propolis cream-et kennék.

2009. okt. 24. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!