Hideg parasito? Azok velemenyere vagyok kivancsi akik hasznaltak is.
Nekem vivamax van és a fiam születése óta használjuk főleg fűtésszezonban. Nem csak párásít, de a mienk fertőtleníti is a levegőt, a légúti fertőzések idején nagy hasznát vesszük. Nem volt olcsó de nem bántam meg hogy megvettem.
nekünk ez a fajta van
Szia!
Nekünk is ugyanolyan van, mint az első válaszolónak. Drága volt, de nem bántam meg.
Kisfiam 2-3 hónaposan berekedt, dokinéni ajánlotta. Azóta minden nap lefekvés előtt megy a 1/2 - 1 órát, és semmi baja nem volt. Hogy ennek köszönhető-e nem tudom, de a lényeg az, hogy nem beteg.
Bocsánat hogy én nem a kérdésre válaszolok,de meg szeretném kérdezni.Nekem nagyon párásodik a lakás,így is használhatom a hideg párásítót?Mert pici fiam orra mindig szörtyög ,bedugul pedig teljese egészséges a doki szerint is.
Bocsi hogy kérdezek.
most is be van kapcsolva, nagyon jó, teljesen mas a levego (regen kb 25% paratartalom volt, most van 50-60%), a bebim imadja a "felhoket".
en bevallom, eleg draga boneconk van, mert csapvizzel mukodik, meg eleg nagy a tartalya, ultrahangos, ultrahalk, azt hiszem hasonlo, mitn ez [link]
amugy a II.sz. gyerekklinikan is pont ilyet hasznaltak, csak nem digitalis kijelzovel :))
amikor en vettem amugy kb feleenyi volt, szerintem 20ezert mar talalsz legalabb ilyen jót
amit en javaslok, hogy csapvizzel mukodjon, lehessen tenni belevalamit a levego tisztitasara, es hatalmas tartalya legyen. ja, es ne legyen hangos :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!