Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hozzátáplálástól változott...

A hozzátáplálástól változott meg a széklete?

Figyelt kérdés

6 hós babám már kap krumplit, sárgarépát és pár gyümölcsöt. Két napja a széklete nem a megszokott "hígabb, de összeálő massza" jellegű, hanem amolyan "bogyós" és kevesebb is. (Bocs, hogy ennyire részleteztem)

Összefüggésben van az ételekkel? Ti mit tapasztaltatok?

2009. okt. 24. 08:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem,igen!

Mi 4 hónaposak vagyunk és a doktornőnk új tápszert írt fel és a kisfiunknak is megvéltozott tőle a széklete,sőtt mondhatnám hogy beált tőle rendesen.Idáig jó ha három naponta kakált,sokszor csak segítséggel tudott,most meg van hogy háromszor is kakál egy nap.Az állaga változó,az első keményebb,aztá lágyabb.

2009. okt. 24. 08:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, mivel a krumplinak és a sárgarápának van egy kis hasfogó hatása hasmenésnél is ezeket szokták ajálani a diéta részeként. Remélem tudtam segíteni.
2009. okt. 24. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!