Miket tud 14/15 hónapos babad?
Szerintem az én lányom kicsit le van maradva (nem mintha számítana)
Lépeget bútorok mellett, de nem megy egyedül. Szépen iszik pohárból egyedül, enni kézzel eszik,2/3 szot mond. Más nagyon nem jut eszembe. Kevés ez egy ekkora babának?
Nincs járókája, , járássegitöje, sose volt.mindig hagytam a saját ritmusában fejlődni.
Szerintem nincs lemaradva. Fiam (13 hónapos) kb 100 év múlva tanul meg pohárból inni. Kézzel enni 2 percig hajlandó, de akkor is több megy a földre, és ha nem figyelnék rá akkor az összes kaját egyben betömné. Már 2 hónapja jár önállóan, de ez nagyon korai volt, és a lányod egyszer csak elengedi a bútort, és onnantól 2-3 hét múlva ő is sétálgat. Ha már kapaszkodva megy akkor nincs megállás. Ja hogyha elkezd menni, akkor azt a 2-3 szót lehet hogy nem mondja egy pár hónapig (sok baba ilyenkor elhallgat, sajnos a fiam is), de drukkolok hogy ne így legyen, olyan aranyosak amikor dumálnak :)
Az jó hogy nem erőlteted a járást, tényleg hamar megtanul majd járni, és szépen is fog menni, nem csetlik-botlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!