Milyen itatópoharat vegyek 6 hónapos babámnak?
Olvasgattam itt-ott, elég megosztó válaszokat olvastam. Aventes általában csöpög, MAM nehezen tisztítható (ezt mesélte barátnőm is, de amúgy MAM termékeket veszek, cumisüveg, cumi nagyon jó, de most elbizonytalanít), Tomme Tippeeről olvastam talán a legjobbat, NUKról is vegyes. Illetve egy-egy márkán belül milyen fajta? Pl. MAM-nak is látom van "Trainer" tanulópohár, "Learn to drink cup" ivástanuló pohár, "Hold me Bottle" ivópohár, ezek között egyáltalán mi a különbség?
Köszönöm, ha segítetek!
Mi MAM-ot használunk. Nagyon szereti a kisfiam. Pont ilyen korában vettem neki. Most 16 hónapos, most cseréltem le, mert már nagyon időszerű volt. Annak ellenére ilyet vettem, hogy ennek a cumirésze penészesedett. De szerintem az én hibám volt, mert nem szárazon tartottam. Hipo-val kijött, aztán többször kifőztem. Most az újra már nagyon figyelek, hogy minden este szárazon tegyem el, és levegőzzön. Fiam csak vizet iszik belőle, szóval nekem annyira nem kell tisztogatni. A tápszert másikból issza.
Köszönöm a válaszokat!
Első válaszoló! Mi a különbség eközött a MAM-os itatópohár között, és amit írtál, hogy lezárható csőrös pohár?
Amúgy mi is vízhez, teához (cukor nélkül!) használnánk. Pl. éjjel is ebből itattad a babádat? Vagy éjjelre maradjon cumisüveg, az könnyebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!