A ti babátok is öklendezett a darabos ételtől? Mikor múlik ez el?
Már azt is csináltam,hogy az ujjammal nyomtam szét,és úgy adtam a szájába.De öklendezni kezd egyből. :(
Nektek hány hónapos volt,amikor már evett darabosabbat is?
Szerintem nem kell ezt még ennyire erőltetned.
Én 4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, most 8 hós és még pépeset kap. Először tanuljon meg kanálból enni és szokja az evést, szerintem nem kell ezt siettetni
Nem akarom én siettetni,isten ments!
Csak első baba,és fogalmam sincs,hogy mikorra kell tudnia darabosat is enni.
Aggódtam egy picit,hogy valami gond lehet.
De akkor nincs,csak ki kell várni.
Köszi nektek!
Az én kisfiam 9-10 hónapos volt mikor hajlandó volt enni darabosat,pedig szendvics darabkákat,pufit ilyesmiket már nyomta maga befele:D
Vannak olyan időszakok is amikor ismét kiköpi,öklendezik a darabos kajától.Lassan pedig 14 hónapos:)
Ne aggódj,nincs elkésve semmiről 7 hónaposan.
Tökéletes a babád:)
4es vagyok
Egyébként én is elgondolkozom néha, hogy mikor és hogyan fogok átállni a darabos kajákra és őszintén megmondjam, egyenlőre fogalmam sincs. :D
Az tuti, hogy 7 hósan még ráér a babád pépeset kanalazgatni :)
Én egyik napról a másikra átálltam,csak villával törtem neki össze az ételt,kivétel a húst,azt mixelve ajánlják addig amig nincs rágófoga.Először kicsit több főzőlevet tettem hozzá,majd mindig kicsit kevesebbet:)
6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!