Mást is így kikészít a gyereke néha?
Szia!
Ugyanebben a cipőben járunk mi is a mi kis majmunkkal:)ez aranyos:)Én kis piócának hívom néha:)
Nálunk is katasztrófa az etetés olykor,de már kezdek hozzászokni.Szerintem is a meleg miatt csinálhatják ezt,egyszer kinövik.De próbálj meg nem idegeskedni,kapcsold be a tévét,vagy vondd el a figyelmét és akkor menni fog.
Szép napot!
Üdv:Egy 10 hós picipióca anyukája
Az én kisfiam mindig nagyon jó evő volt,de kb.1 hónapja elkezdte a cirkuszt a kajánál.Kiköpdöste, fintorgott, utána mégiscsak ette, aztán elment az asztaltól (14 hós), utána visszajött enni, megint köpdösés,az egész szoba 10 perc után úgy nézett ki mintha földrengés lett volna egy disznóólban. Hát nálam is elszakadt a cérna! Most másfajta ebédet adok neki (eddig krumplis kaják voltak mert azt szerette, most inkább tésztásak), ezenkívül a spájzban etetem (imád ott ülni, közben nézegeti a zöldségeket), vagy behozom a csipeszes vödröt és közben csipeszeket rakosgat. Tudom, hogy ez nem helyes, mert ezt sem a böcsiben,sem az oviban nem megengedett, de így legalább nyugalom van. A gondozónők meg majd megoldják va
lahogy, nyilván van tapasztalatuk. Nekem sajnos nincs, ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!