Lehet, hogy éhezik a babám?
Most lesz 6 hetes a kisfiam, 3 napja minden etetés után szopja a kis kezét és elégedetlenkedik, sokat sír. Pedig fél órán át szopizik, 4.4 kg és 110-130-at eszik hétszer-nyolcszor egy nap. Ez bőven elég kéne legyen, nem? Sajnos több tejem nincs is. Így is ritkán zöldes darabkák vannak a székletében (az orvos szerint ez a túletetéstől van). De ha eleget vagy túl sokat is eszik, akkor miért panaszkodik, nem alszik. Nappal max. egyszer alszik 2 órát, egyébként a kiságyában 10-20 perceket néha.
Lehet, hogy most nő, ez a 6 hetes korban előfoduló "megugrás" a tápanyagigényben?
Volt valakinek hasonló gondja? Mi volt a megoldás?
az én cincim pl nappal csak és kizárólag a babahordozójában hajlandó elaludni:)
A Gripe watert kezdd el adni neki,meglátod csodákra képes!
Ha adsz egy email címet elküldöm az Aludj jól gyermekem című könyvet, nem túl jó minőségű, de olvasható!
Hát, akkor lehet, hogy erről van szó. Most is fél óra után felsírt, 10 percet ringattam, letettem, és már 20 perce újra alszik! Ez nagy szó az elmúlt napokban!
Nektek is sok sikert az "önállósításhoz", és persze kitartást! Hogy vissza fogjuk sírni 15 év múlva ezeket a napokat, amikor rajtunk lógtak... :))
nagyon örülök neki, hogy Apára hallgattam és már a kezdetektől (11 hete) ragaszkodtunk este a kiságyban való elalváshoz, már ott tartunk hogy Apa kézbeveszi cincit, mesél neki egy picit amíg a karjában van, leteszi a kiságyba, két nyüszizés és jóccakát! :)
nem szoktattuk hozzá a kézben ringatáshoz, mert csak magunkkal csesztünk volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!