Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én vagyok ilyen "hülye",...

Csak én vagyok ilyen "hülye", hogy bugyit adok a kislányomra a pelus fölé, ha szoknyában van?

Figyelt kérdés
15 hónapos a lányom, és ha szoknyácskát adok rá, mindig húzok egy kisbugyit a pelus fölé. Nem szeretem ha lóg a pelus csak úgy, így legalább valami megtartja neki. Tegnap jól le lettem szólva. Egy ismerős apuka megkérdezte milyen pelus van a lányomon. Erre mondtam hogy az a rózsaszín nem pelus, hanem bugyi. Rögtön rákérdezett minek? Az ő lányán még sosem volt így bugyi, ilyen hülyeség a feleségének még sosem jutott eszébe. Azt mondja az ő lányának van hogy a térdénél lóg a pelus, őket nem zavarja, vagy egyszerűen adnak egy bodyt a szoknya alá és máris van ami felfogja a pelust. Szerintetek is hülyeség bugyit adni rá?
2013. júl. 24. 08:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
én mondjuk nem adtam bugyit a pelus fölé soha, de csini ruhákban sem nagyon volt a lányom, csak egy bodyban, vagy napozóban. de az se zavart volna, ha látszik a pelus. lehülyézni ezért vkit viszont elég gáz sztem
2013. júl. 24. 09:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is adok a lányomra. Vagy bady, vagy ha meleg van akkor bugyi. És most kövezzetek meg, én a fiamra is adtam kisgatyót a pelusra mikor már nem volt rajta bady csak poló és rövidnadrág.
2013. júl. 24. 10:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én meg a kisfiamra is adok kisgatyót, a rövidnaci, és nadrág alá is. Hogy tartsa a pelust. Sokkal esztétikusabb.
2013. júl. 24. 10:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Ja, még valami:

nem tudom, hogy mi köze másnak ehhez a bugyi témához, meg hogy hogy veszi a bátorságot, hogy hülyeségnek nevezze azt, amit más csinál. Maximum annyit illett volna mondani, hogy ők ezt nem csinálják.

2013. júl. 24. 10:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is adok a lányomra bugyit a szoknyához, de nem az miatt, hogy lóg a pelusa. Azt úgyis kicserélem amint sok pisi van benne. Engem az zavar, ha kilátszik a pelusa, ezért mindig adok rá egy, az öltözékéhez passzoló színű bugyit.
2013. júl. 24. 11:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem fiam van és nem adok kisnadrágot a rövidnadrág alá. Ilyen melegben pláne. Megsül az a szegény gyerek.
2013. júl. 24. 12:30
 17/20 A kérdező kommentje:
Ha rövidnadrágot adok a lányomra, akkor én sem adok rá még pluszban bugyit. Szoknyáról és kisruháról volt szó...
2013. júl. 24. 12:44
 18/20 anonim ***** válasza:

ha lóg a pelus, akkor pisis, cserélni kell !

bugyit nem adok, mert a mosóspelus külsői nagyon szép színûek.

2013. júl. 24. 12:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem neked írtam, csak írták többen, hogy a fiúra is adnak kisnadrágot a rövidnadrág alá. Lányra egyébként valószínűleg én is adnék bugyit,kivéve ilyen melegben. Szerintem ilyenkor minél kevesebb réteg legyen rajta, nem a divat a lényeg.
2013. júl. 24. 12:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Enyém is 15 hós,én is mindig adok a pelusra bugyit ha ruhában van!!!
2013. júl. 27. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!