Ugye nem lesz baja a babámnak, ha sokat koppan a feje a parkettán?
7 hónapos,és már mindenhol feláll.Kiságyban,szék mellett,bútorok mellett stb..
Viszont néha úgy el borul,hogy megüti a kis fejét hátul.
Félek,hogy nem e károsodik az agya,vagy deformálódik el a koponyája az ütések miatt.
Tapasztalatok?
Hu...köszi.Már annyira aggódom.
Ma 2x is sikerült neki megütnie a fejét.
Borzasztóan sírt.Pedig a parkettán van még szőnyeg,és azon egy pléd is,de mégis. :(
Figyelek én rá mindig,de csak egy pillanat volt,amíg beraktam a szekrénybe a ruhát,és pont akkor dőlt el...
Ááá kivagyok nagyon.
Első baba,és úgy féltem.
Van neki fa járókája,de 5 percnél tovább nincs el benne.
Mivel már mászik is,kell neki a tér.Ezért kiveszem,de itt vagyok vele,de mégis pár pillanat alatt megtörténik ez.
Nálunk a legnagyobb balesetek akkor történtek, amikor karnyújtásnyira voltam, az egyiknek koponyaröntgen lett vége. Még csak nem is rosszalkodott a gyerek, ültünk a kanapén, egyszer csak felpattant és fejest ugrott a parkettára... Nem tudom mit akart eredetileg csinálni, de balul sült el. Néha egyszerűen nem tudod megelőzni....
Amikor meg a nagyobb pár hónapos volt, úgy esett a homlokára, hogy a parketta illesztése meglátszott, és napokig a homlokán ott volt a Zorro jel....
Kisebb ütődéstől nem lesz baja, nem károsodik az agya.
Nekünk van habtapink és ha arra esett hanyatt akkor is sírt.:)Tehát sajnos ez ezzel jár majd lassan megszokod.:)
EZ én lányom 8 és fél hónapos már kezdek hozzá szokni..:D
Nálunk ugyanez van, én fiam is 7 hónapos. Feláll és általában eldől. Szinte semmit nem tudok csinálni, ráadásul 3. baba, van két "nagyobb", akik szintén életveszélyes dolgokat tudnak csinálni.
Egyszer az angyalokszülei oldalon olvastam egy ilyen esést, sajnos annak nem lett jó vége :( és mindig ez jut eszembe, amikor épp el akar esni a fiam. szóval jó vigyázni, mert igencsak tudnak rosszul esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!