Tricikli vagy Baby Taxi?
Figyelt kérdés
Kislányom első születésnapjára nem tudom melyiket lenne érdemesebb megvenni? Elég nagy növésű baba jelenleg 84 cm és egy hónap múlva lesz még csak a szülinapja. Attól tartok a triciklit nem tudjuk majd kihasználni mert mire önállóan tekerni tudná kinövi, a taxi meg lehet már most nem lenne megfelelő. Mit gondoltok? Melyiket ajánlanátok? Köszönöm!2013. júl. 22. 23:22
1/5 anonim válasza:
Szia! Én bébitaxit vettem a kislányom első szülinapjára! Még nincs 1 éves, de már meg van az ajándékainak egy része. Én ezt javaslom, mert 1 évesen a triciklit még úgy sem tudná hajtani, meg le sem érne a lába a pedálhoz, a bébitaxinak meg van lábtartója meg tolókarja! Legalábbis én olyat vettem.
2/5 anonim válasza:
Én lábtartós triciklit vettem neki,amin van biztonsági öv meg kiesésgátló is. Le lehet fixálni a kerekeit,hogy miközben tolod ne forogjon.Még én sem adtam neki oda, 3 hét múlva lesz 1 éves,remélem szeretni fogja.
3/5 anonim válasza:
A lanyom is babytaxit kapott eloszor, nem foglalkozott vele, a labtartos triciklit imadja.
4/5 anonim válasza:
Mi is olyan triciklit vettünk neki, amit a 2. válaszoló írt. Nagyon szereti a kisfiam, ha ki akarom venni nagy a sírás, ha beteszem nagy az öröm. Mindenhova visszük magunkkal, órákat tudunk így sétálni. Több funkciós, elvileg 3 éves koráig jó.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megpróbáljuk mi is a triciklit :)
2013. júl. 24. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!