Nagy baj, ha csak az egyik oldalra fordított fejjel alszik a babám?
Figyelt kérdés
Hiába fordítom, visszafordul.. 2 hónapos2008. jún. 26. 13:34
1/7 anonim válasza:
Szia!
Jobb, ha mindkét oldalára forgatod a fejecskéjét, hogy szimmetrikus legyen a koponyája.
A legjobbakat!
19 hetes kismami
2/7 anonim válasza:
Nekem is midíg visszafordította a fejét a lányom.Többször igazítsd.
Szép babázást.
3/7 anonim válasza:
Az én babám is ezt csinálta, de csúnyán el tudják feküdni a fejecskéjüket és nem akartam, hogy deformálódjon a buksija, úgyhogy az oldalán fektettem. Ő szeretett is az oldalán aludni, magától is oda fordult. A háta mögé tettem egy párnát, így nem tudott vissza dőlni, minden szopi után váltogatva tettem le aludni.
4/7 anonim válasza:
Nálunk un. ferdenyakkal született (volt egy kis csomó a nyakán, ami csak tapintással volt érezhető), ezért nem fordította balra a fejecséjét. Ezt azóta Dévényes masszázzsal helyrehozták, most már mind két oldalra fordítja. Nálatok nincs nyakprobléma?
Mindenképp próbáld átfordítani a fejét.
Adrimami
5/7 A kérdező kommentje:
Van egy kis gümő, érzek valamit a füle alatt, amelyik oldalán nem alszik.. de fordul arra, és ha ébren van, tartja azon az oldalon a fejét, csak aludni alszik a másikon. Tehát nem hinném, h fájna neki, de már amúgy is birizgálta a fantáziám az a csomócska, mi lehet, és normális-e,????
2008. jún. 26. 19:07
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nálatok is hasonló a probléma. Nézesd meg gyerekorvossal, ortopéd orvossal! Nálam rövid köldökzsinór miatt valószínű ferdén feküdt a baba (uh-n nem látták), plusz "rohamos" szülésem volt, ez is okozhatta!
7/7 A kérdező kommentje:
Hoyg érted azt, h rohamos? Én is gyorsan szültem..ha erre gondolsz. És köszi, hogy válaszolgatsz!
2008. jún. 26. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!