Elég 4-5 naponta fürdetni egy csecsemőt?
Figyelt kérdés
Olvastam egy válaszolónál, hogy egy rokona már az újszülött babájánál is naponta csak 3 pelenkát használ és 4-5 naponta fürdeti.
Ezt én nem tudom elképzelni hogy lehet anélkül, hogy a gyerek bőre egészséges maradjon.
Én csinálom rosszul, pazarló módon? Nekünk naponta 5-6 pelenka fogy és minden este fürdetem a lányom.
Tényleg elég ritkábban fürdetni a babákat?
2013. júl. 20. 21:44
11/11 anonim válasza:
Én az MR1 rádióban a délelőtti műsorban - ami nagyon értékes műsor - ott azt mondták, hogy Németországban hetente 1* ajánlják a fürdetést, DE naponta le kell zuhanyozni a babát. A lényeg hogy, a sok klórozott víz ne kerüljön a szervezetébe. Tehát ne ázzon a gyerek a vízben csak hetente egyszer. Mert sok bőrbetegséget okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!