Hány hónapos korukig ordítanak a babák?
Figyelt kérdés
lányom 2hós és úgy tud üvölteni hogy szinte levegőt se vesz. főleg fürdésnél csinálja ezt.2013. júl. 20. 16:20
1/11 anonim válasza:
Egy gyerek mindig ordítani fog, ha baja van, szokj hozzá.
2/11 anonim válasza:
Na jó, azért van a csecsemőkori elviselhetetlen sírás, utána változik, meg majd ha beszél akkor Anyát kiabál. De a síró hang szerintem változik a babáknál.
4/11 anonim válasza:
Az én 7 hósom is úgy tud üvölteni hogy zeng az egész lakópark. :) egyébként amire te gondolsz szerintem az olyan 5 hós környékén szűnik meg, helyébe sokféle más egyéb sírásfajta lép a hüppögéstől kezdve a visításon, kiabáláson, sikoltozáson át a hisztiig. Más lesz az éhes vagyok, fáj, anya kell, nem akarom, álmos vagyok, vegyél fel, tegyél le, add vissza, stb. Majd megszokod, nyugi! ;)
5/11 anonim válasza:
Nekem is csinált ilyet,vörös fej, semmi levegő... Kb 3 hónapos kora körül abbahagyta. :)
6/11 A kérdező kommentje:
engem nem zavar a sírás, csak őt féltem mert annyira belelovallja magát hogy rossz nézni.
2013. júl. 20. 20:25
7/11 anonim válasza:
Igen, ez ismerős. Nem szoktad ilyenkor felvenni megnyugtatni? Csak tényleg amíg megnyugszik, nem kell cipelgetni a popóját. Nekem a védőnő mondta hogy így csináljam. Sír - megnyugtatom - lerakom. Ha kell akkor többször is. Picit mindig hagyni kell hogy mi lesz, abbahagyja- e a sírást vagy fel kell venni. Ha nem vesz levegőt, akkor rá kell picit fújni az arcára. Akkor nem lesz az, hogy eaetleg elájul.
8/11 anonim válasza:
Igen, ez ismerős. Nem szoktad ilyenkor felvenni megnyugtatni? Csak tényleg amíg megnyugszik, nem kell cipelgetni a popóját. Nekem a védőnő mondta hogy így csináljam. Sír - megnyugtatom - lerakom. Ha kell akkor többször is. Picit mindig hagyni kell hogy mi lesz, abbahagyja- e a sírást vagy fel kell venni. Ha nem vesz levegőt, akkor rá kell picit fújni az arcára. Akkor nem lesz az, hogy eaetleg elájul. Baja kben nem lesz. Ne aggódj.
9/11 anonim válasza:
Bocsi a sokszor elküldöttért. Megőrült a telefonom...
10/11 A kérdező kommentje:
dehogynem szoktam felvenni, de amint lerakom folytatja tovább, csak cicin nyugszik meg. talán idővel elmúlik...
2013. júl. 21. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!