Azok az Anyukák, akik pelenkát nagy mennyiségben (100db) szoktak rendelni, honnan és melyik márkát?
én innen rendelek
www.pelenkadiszkont.hu
Mindig 8ezer forint körül rendelek, így ingyenes a házhozszállítás.Kommunnikatív az eladó, így mindig meg tudjuk beszélni mikor hozza a pelusokat.Most rendeltem 100at a legolcsóbb pelusából.Eddig semmi baj nem volt vele.De a Dada-ra garanciát ad, és az előző 200db-ban egy hibás darab se volt.
Én a pelenkonline-ról szoktam rendelni bugyipelenkát, nagyjából féláron, mert ezek már kb 90 ft/db áron vannak, akár sajátmárkás, akár márkás. Ez pedig 49 ft/db, és szuper, rengeteg pisit fel bír szívni, nem szokott vele baleset lenni. És szinte már csak ilyet tudok használni, mert a 15 hónapos lányom nem képes leállni egy pelenkázás erejéig sem, gyakorlatilag röptében pelenkázok, és ezzel lehet :)
Baszics..elrontottam.
Erre az oldalra gondoltam:
A pelenkadiszkontról is rendeltem már, csak régen..utána váltottam a bucimacira..
bocsi
1. voltam
Dada pelenka...szerencsére a közeli bababoltban is adnak ilyet. 43 Ft/darab
Mindig 100at veszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!