Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti milyen könyvekből készültet...

Ti milyen könyvekből készültetek a babavállalásra?

Figyelt kérdés
Miket vettetek meg? Melyiket nem érdemes?
2013. júl. 16. 09:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Biztosan mindegyik jó, amit a többiek írtak. Csak arra figyelj, hogy ne vegyél semmit szentírásnak, mert ha valami nálad nem éppen akkor vagy úgy történik, mint az átlagnál, rengeteget idegeskedsz majd. Nekem csak a Felicitas könyvek vannak, és jó a védőnőm, bármit kérdezhetek tőle. Nekem ez elég. A sok színes képes könyvet én nem tartottam fontosnak megvenni. Rengeteg oldal van a neten amiről lehet tájékozódni, sokszor orvostól is kérdezhetsz, ha megerősítésre vársz.
2013. júl. 16. 09:36
 12/19 anonim ***** válasza:
2013. júl. 16. 09:38
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha elméletek érdekelnek, és szeretsz olvasni, nekem a barátnőm ezt ajánlotta, hogy feltétlen böngésszem. Utánajártam miről szól az elv, és úgy gondoltam, én ezzel nem akarok azonosulni, valószínűleg nem tudom úgysem kivitelezni a benne foglalt dolgok nagy részét.

[link]

2013. júl. 16. 09:48
 14/19 anonim ***** válasza:
a 9 hónap c. könyvet megkaptam kölcsön,azt is átolvastam,de nekem nagyon bejött a Kismama magazin.Ami kérdésem felmerült,mindig mindenre kaptam választ benne.Egészen a fogantatástól, a kisgyermek kor végéig..remek cikkek,leírások,történetek.Én mindent onnan ,,tanultam,,.
2013. júl. 16. 09:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Én még Dr. Ranschburg Jenő gyermekpszihológus könyveit ajánlom, szerintem nagyon jó dolgokat ír le a pali. Nekem talán a Szülők könyve van meg ami a teherbeeséstől egészen az óvodás korig ír sokmindenről. Más könyvem talán nem is volt, interneten olvasgattam nagyon sokat és pár magazint, meg ismerősökkel beszélgettem. Persze nem ítéllek ez amiatt, hogy könyvet akarsz olvasni, teljesen normális! :) Ami nehéz a könyvekkel, hogy nem nagyon van olyan ami mindent lefed és minden kérdésedre választ ad... Én a fenti ember könyvéből nagyon sokat tanultam.. :)
2013. júl. 16. 10:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A fentebb is említett Felicitas füzeteket tapasztalatom szerint kevesen forgatják, pedig nagyon szépen össze van benne foglalva minden.

Dr. Veress Klára Csecsemőgondozás c. könyvét is nagyon szerettem, abszolút modern, alapos, sokat tanultam belőle, ráadásul jó kézbe venni.

Először, amikor ikreket vártam, Métneki Júlia Ikrek könyve c. munkájának második kiadásából képeztem magamat, na az verhetetlen, szerintem kötelező olvasmány, ha vki kettőt vár, mert az ikervárás és gondozás egy külön eset.

2013. júl. 16. 10:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen könyvből. Blogokat olvastam inkább, és érdekesebb cikkeket, szülésről, altatásról, szoptatásról, gondozásról, és később a hozzátáplálásról.

Pl a kismamablogot nagyon szeretem. Sok hasznos tanácsot találtam. És az itteni kérdések bogarászásából is sokat lehet tanulni.

2013. júl. 16. 10:43
 18/19 A kérdező kommentje:
NAgyon szépen köszönöm, sokat segítettetek (egy-két kivétellel :D)!!
2013. júl. 16. 11:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Ami nekem egy nagyon klassz könyv volt: Berentei Ági: Babaápolás kézikönyve. Amolyan Coop boltban vehető fajta, amúgy nem tudom hol lehet kapni....Nem igazán babaápolásról szól, hanem rengeteg gyakorlati és lelki tanácsot, támaszt ad, nem gondoltam volna, egyszer elolvastam a baba előtt, a baba után meg szinte naponta nyitogattam és olvastam az épp aktuális témát :)

Ami még jó, ha van lehetőséged: könyvtár, lehetőleg egy nagyobb, ott sok könyvet találhatsz a témában, ráadásul ingyen (max a beiratkozási díj)

2013. júl. 18. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!