Csak az én babám nem szeret babakocsiban sétálni? 2hós
Figyelt kérdés
az első hónapban még minden rendben volt, de most ha elindulunk 5-10 perc múlva elkezd ordítani és tolhatom haza. így sehova nem tudunk menni. mitől van ez? hogy szoktassam vissza hogy szeresse?2013. júl. 15. 16:36
1/9 anonim válasza:
Nekem se szeretett az elején. De később megszerette. Lehet, hogy a szél is zavarja, sok baba utálja a szelet..
2/9 anonim válasza:
A nagyobbik nekem se szerette, amíg nem látott ki, vagyis nem tudott ülni. Nekem az vált be, hogy gyorsabban toltam, és megemeltem a fejrészt.
3/9 anonim válasza:
Az enyém két évesen szerette meg. Mi hordozókendőt használtunk éppen emiatt. Vannak babák, akiknek az emésztése, hasfájása miatt a vízszinte helyzetet nem szeretik, vannak, akik a nagy tereket, ami pl a babakocsiban van, és vanna, akik extrán vágynak a testközelségre., Szerintem érdemes lenne vmi alternatívát kipróbálni.
www.batyuklan.hu ;)
4/9 A kérdező kommentje:
van hordozokendőnk is de akkor meg hozzászokik és vègképp nem marad meg a kocsiba. legalábbis ettöl tartok
2013. júl. 15. 18:02
5/9 anonim válasza:
a hozzászokáshoz: a mi kislányunk az első perctől kezdve bömbölt a babakocsiban, az első 3-4 hétben rémálom volt a séta Vele. Aztán én is megtanultam kendőben hordozni, maga volt a megváltás, egyből elaludt, vagy nézelődött, nagyon szerette. Amikor megtanult önállóan ülni (kb 8 hónaposan) kipróbáltuk a babakocsi sport részét. Hát oda volt meg vissza, majdnem kirepült a kocsiból, úgy tetszett Neki, nagyon érdekesnek találta, hogy ilyen is van. Azóta meg főleg babakocsizunk, a mei tai-t viszem magammal külön, ha esetleg nyűglődik, de volt már, hogy elaludt a babakocsiban ülve. Mindig változnak ezek a kis bébik, a hozzászokástól szerintem nem kell tartanod.
6/9 anonim válasza:
nekünk se vált be az első 2hétben azt úgy próbáltuk meg hogy ki béleltük hogy ne legyen olyan nagy épphogy elférjen benne. na akkor meg is szerette :)
7/9 anonim válasza:
A mózesben az enyém sem szeret lenni. Max ha alszik benne. Viszont a hordozós részében nagyon el van, ha pl. megyünk bevásárolni. Ebből én is azt gondolom, hogy nézelődni szeretne.
2 hónapos korában én úgy vittem ki levegőzni, hogy félig már aludt.Állati jókat szundizott a ringó kocsiban.
8/9 anonim válasza:
Az enyém sem szerette, amíg nem tudott ülni. Nem kínoztam, kenguruztunk. Aztán amikor már tudott ülni, megszerette, mert tudott benne nézelődni.
9/9 A kérdező kommentje:
az még olyan messze van hogy ülni tudjon :( a hordozóval is próbáltam de abba se marad meg.
2013. júl. 16. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!