Hogy szoktattátok le babáitokat az éjszakai kelésekről? Mit ajánlanátok?
Most lesz 9 hós és borzasztó milyen rosszul alszik éjjel.Van hogy 5-6x is kel, de a tegnapi éjszaka még ennél is rosszabb volt.Ahogy hozzáért a matrachoz, fenn is volt.Nappal semmi gond.
A párom szokik le a cigiről és mostanában minden nyekre felkel.Szegénynek reggel dolgoznia kell.Ez miatt akarok tenni valamit, hogy nyugodtabb éjszakáink legyenek.Egy szobában alszunk, nincs rá mód, hogy kialakítsunk egy gyerek szobát.
Köszönöm a segítséget!
tegnap éjjel volt valami a levegőben, mert az én 22 hónapos (amúgy rosszul alvó) lányom sem akart elaludni. Ha hiszel a homeopatiában, akkor a Camomilla 5CH esténként 5 bogyót adhatsz a picinek. Ezen kívül ha bírjátok a hűvöset, akkor 18-20 fok legysen max a szobában, a levendula olaj párologtatva fertőtlenít és segít elaludni. Ja és azt mondják, hogy ne legyél ideges, met a baba megérzi, de ez engem csak tovább szokott stresszelni :)
Sok sikert.
Nekem is most lesz 9 hós a kisfiam 24-én és dráma, hogy mennyire rosszul alszik ő is, és a mostani este nálunk is kriminális volt, bár szépen elaludt, de 2 és 5 között negyed óránként ébredt, vagyis gyakorlatilag nem is aludt... szörnyű volt, egy idő után ha tetszik bárkinek, ha nem, feladtam és hagytam sírni, mert már nem bírtam, én is sírtam a konyhában, de gerincbetegen nem voltam képes egy idő után a kiságy fölött hajolni, mert a lábaim már teljesen elzsibbadtak... iszonyú volt! Nappal nálunk sincs semmi gond...
Bár nálunk 20 fok van a lakásban, nem segít, párologtatót is használunk, igaz, nem levendulásat, de az sem vált be, borostyánlánca is van... mi is kipróbáltunk már sok mindent, de semmi :(
Kitartást nektek is! Reméljük egyszer lesz majd olyan, hogy átalusszák az éjszakát! Azt hiszem nem is tudnám mit csináljak meglepettségemben :)
Nem lehet, hogy éhes? Az én babám 8 hónapos és rendszeresen felkelt éjszakánként többször is. Azóta már a reggeli kivételével pépeset eszünk, este lefekvés előtt megeszik egy tál tejdarát, utána iszik egy kis tápit, azóta 4-5 körül kel először. Addig alszik. Nekem azért nem aludt éjjel, mert éhes volt.
De egyébként most támadnak a vírusok, mi is megfáztunk, lehet hogy bujkál benne valami.
Az utolsó tippem a fog. Arra én is viburcolt használok, illetve hogy el tudjon aludni dentinoxot. Más tippem nincs.
Köszönöm a válaszokat.
Foga most nem jön, és nem hinném hogy éhes lenne.Most állt fel, lehet hogy ez is közre játszik.Eddig vagy 5x aludt át éjszakát, és ez már a sokadik nem alvós szakasz.Sose alszik jól!Most már tényleg muszáj tenni valamit, mert ki vagyok idegileg és így ő is nyugtalan.Ráadásul a párom sem tudja kipihenni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!