Hányás? Születéstől 1,5 éves korig mitől?
rokon gyerekről van szó
mikor először találkoztam a picivel 5 hós volt, rengeteget bukott, inkább hányt sugárban... naponta többször étkezések után, aztán szép lassan kiderült, hogy kezdetektől tejet, tejbegrízt kapott enni a pici, 5 hósan a szemem láttára krumpli levest, paprikás krumplit, joghurot, pudingot és ehhez hasonló dolgokat evett.
hiába szóltunk többen is az anyukának egyik fülén be másikon ki....
eltelt 1 év most újra találkoztunk 1,5 éves a pici mindent eszik, de irtó keveset és még mindig hány naponta többször, anyuka letagadja hogy csak kiköpi ami a szájába van, de az hányás volt, ételmaradék volt benne és akkorra mennyiségű étel vagy ital nincs a gyerek szájába, szerintem anyuka magának sem ismeri be hogy gond van...
szerintem nagyon is nagy a baj...
kakaót és tejet tutira kihányja, rengeteget iszik mellette...
vajon mi lehet a baja?
állítólag 5-6 hósan elvitte mikor annyira bukott de minden ok a babával...tuti nem mondta el mit adott enni a kicsinek.
Én nem szólhatok bele max tanácsot tudok adni...
1 hónap múlva újra jönnek ha még mindig hányni fog a gyerek megfogom és át szaladok vele a gyerek dokinkhoz, majd anyukájának azt mondom leviszem a boltba magammal...
lehet hogy tej érzékeny vagy ilyesmi?
ja és tavaly még jó húsos baba volt, mára már kis vékonyka könnyű gyerkőc lett belőle
vajon a korai hozzá táplástól lehet neki allergia vagy érzékenység?
ja és nem volt neki átmenet pépes és darabos között...mindjárt kapta a darabosat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!