Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányás? Születéstől 1,5 éves...

Hányás? Születéstől 1,5 éves korig mitől?

Figyelt kérdés

rokon gyerekről van szó

mikor először találkoztam a picivel 5 hós volt, rengeteget bukott, inkább hányt sugárban... naponta többször étkezések után, aztán szép lassan kiderült, hogy kezdetektől tejet, tejbegrízt kapott enni a pici, 5 hósan a szemem láttára krumpli levest, paprikás krumplit, joghurot, pudingot és ehhez hasonló dolgokat evett.

hiába szóltunk többen is az anyukának egyik fülén be másikon ki....

eltelt 1 év most újra találkoztunk 1,5 éves a pici mindent eszik, de irtó keveset és még mindig hány naponta többször, anyuka letagadja hogy csak kiköpi ami a szájába van, de az hányás volt, ételmaradék volt benne és akkorra mennyiségű étel vagy ital nincs a gyerek szájába, szerintem anyuka magának sem ismeri be hogy gond van...

szerintem nagyon is nagy a baj...

kakaót és tejet tutira kihányja, rengeteget iszik mellette...

vajon mi lehet a baja?

állítólag 5-6 hósan elvitte mikor annyira bukott de minden ok a babával...tuti nem mondta el mit adott enni a kicsinek.

Én nem szólhatok bele max tanácsot tudok adni...

1 hónap múlva újra jönnek ha még mindig hányni fog a gyerek megfogom és át szaladok vele a gyerek dokinkhoz, majd anyukájának azt mondom leviszem a boltba magammal...

lehet hogy tej érzékeny vagy ilyesmi?

ja és tavaly még jó húsos baba volt, mára már kis vékonyka könnyű gyerkőc lett belőle

2013. júl. 12. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet a nem megfelelő táplálástól.Jó ötlet,hogy el akarod vinni orvoshoz.
2013. júl. 12. 17:07
 2/5 A kérdező kommentje:

vajon a korai hozzá táplástól lehet neki allergia vagy érzékenység?

ja és nem volt neki átmenet pépes és darabos között...mindjárt kapta a darabosat :(

2013. júl. 12. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen,valószínűleg az okozza.De biztosat csak orvos tud mondani.
2013. júl. 12. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Az rendes dolog, hogy segíteni akarsz, én is dokihoz vinném, de az nem jó hogy anyuka háta mögött akarod intézni. Ebből nagy balhé lehet. Én megmondanám neki, hogy mit szólna hozzá ha másik orvos véleményét is kikérnétek??
2013. júl. 12. 17:36
 5/5 anonim válasza:
A mi kis lányunk lisztérzékeny tünet ua.
2013. júl. 12. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!