Én vagyok túlérzékeny, vagy tényleg gond van vele?
A szomszédban lakik egy család, 3 gyerek, a pici még baba. A nagyok egész nap üvöltenek, ami állati zavaró mondjuk, mert nem igazi játék, hanem egymást piszkálják és visítanak. Nem is a lényeg. Az anyjuk egyedül van velük, apu dolgozik. Soha nem szól rájuk. Viszont amikor beszél velük, és a kicsivel, nagyon durván beszél, azt hiszi nem hallatszik át. Mikor találkozunk, akkor bűbáj, mosoly, de nekem olyan rossz érzésem van...
Biztos fáradt, és ingerlékeny, de ez a kicsi előtt is így volt, a nagyokkal nagyon csúnyán beszélt. Veletek is előfordul, normális ez, vagy gondja lehet?
Oké, akkor végül is szerinted is gond van vele.:)
Nyilván én sem TUDOM, ezért kérdezem. Nem gondoltam, hogy bárki tudhatná, véleményeket kértem, mint itt mindenki. De nem kötelező válaszolni, ha nem akarsz legközelebb.
3 kicsi mellett nem csodálom ha ilyen
néha nekem is sok a 3 pedig 2 már nagy mégis ők akik állandóan veszekednek kiabálnak egymással, ha nincs felnőttel kapcsolata az nagyon rossz dolog ám nem ragozom átmentem rajta -- utáltam magam miatta, de szerencsére sikerült kilépnem belőle
barátkozz össze vele és ha teheted kicsit segíts neki, beszélgess vele hagyd h kipanaszkodja magát esetleg menj el vele vásárolni, amit gondolsz h erődből telik rá
Igaziból a két nagy kisiskolás. Én is gondoltam rá, hogy elhívom, de nagyon befelé forduló.
Velem is előfordul, hogy ingerült vagyok, de őszintén szólva őt még nem hallottam otthon normálisan beszélni, viszont a játszón, meg a boltban nagyon aranyos, mintha másik ember lenne. Fura.
Egyébként én is egyedül vagyok itthon a gyerekeimmel, tudom, hogy milyen.
Nem tudom, hogy reagálna, ha megkérdezném, annyira rosszul esik hallani, és már a nagyobbik gyerekem is megjegyezte. Nagyon ciki.
az ordibálás persze,hogy áthallatszódig,de lehet előtte beszél hozzájuk normálisan is,nem?amit mondjuk nem hallasz....mindenkinek vannak nehéz periódusai,simán lehet,hogy alapból tényleg kedves,csak már kimerült....
Én a helyedben még jobban nyitnék felé,esetleg közös programok,ha benne van,hátha megnyílik, hátha változik...sokszor nagyon nehéz ha a férj sokat dolgozik,én tudom,nálunk is ez van...sokat vagyok egyedül 2 kisfiammal...
Húha, ez nem jó hír.
Nem én vagyok a barátnőd, én még nem szóltam, de lehet, hogy fogok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!