Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én vagyok túlérzékeny, vagy...

Én vagyok túlérzékeny, vagy tényleg gond van vele?

Figyelt kérdés

A szomszédban lakik egy család, 3 gyerek, a pici még baba. A nagyok egész nap üvöltenek, ami állati zavaró mondjuk, mert nem igazi játék, hanem egymást piszkálják és visítanak. Nem is a lényeg. Az anyjuk egyedül van velük, apu dolgozik. Soha nem szól rájuk. Viszont amikor beszél velük, és a kicsivel, nagyon durván beszél, azt hiszi nem hallatszik át. Mikor találkozunk, akkor bűbáj, mosoly, de nekem olyan rossz érzésem van...

Biztos fáradt, és ingerlékeny, de ez a kicsi előtt is így volt, a nagyokkal nagyon csúnyán beszélt. Veletek is előfordul, normális ez, vagy gondja lehet?

2013. júl. 12. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudhatnánk, hogy lehet-e gondja vagy nem? Nyilván nem normális, hogy valaki állandóan üvölt a gyerekeivel, vagy csúnyán beszél velük. Igen, mindenkivel előfordul, hogy idegesebb és nem úgy szól, ahogy kellene, de nem állandóan, csak ha tényleg nagyon kimerült, fáradt az ember.
2013. júl. 12. 15:39
 2/10 A kérdező kommentje:

Oké, akkor végül is szerinted is gond van vele.:)

Nyilván én sem TUDOM, ezért kérdezem. Nem gondoltam, hogy bárki tudhatná, véleményeket kértem, mint itt mindenki. De nem kötelező válaszolni, ha nem akarsz legközelebb.

2013. júl. 12. 15:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem megsértődni, kell, de honnan tudhatnánk, hogy a szomszédodnak van-e valami gondja? Szerinted erre ki fog korrekt választ adni?
2013. júl. 12. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

3 kicsi mellett nem csodálom ha ilyen

néha nekem is sok a 3 pedig 2 már nagy mégis ők akik állandóan veszekednek kiabálnak egymással, ha nincs felnőttel kapcsolata az nagyon rossz dolog ám nem ragozom átmentem rajta -- utáltam magam miatta, de szerencsére sikerült kilépnem belőle

barátkozz össze vele és ha teheted kicsit segíts neki, beszélgess vele hagyd h kipanaszkodja magát esetleg menj el vele vásárolni, amit gondolsz h erődből telik rá

2013. júl. 12. 15:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Igaziból a két nagy kisiskolás. Én is gondoltam rá, hogy elhívom, de nagyon befelé forduló.

Velem is előfordul, hogy ingerült vagyok, de őszintén szólva őt még nem hallottam otthon normálisan beszélni, viszont a játszón, meg a boltban nagyon aranyos, mintha másik ember lenne. Fura.

Egyébként én is egyedül vagyok itthon a gyerekeimmel, tudom, hogy milyen.

Nem tudom, hogy reagálna, ha megkérdezném, annyira rosszul esik hallani, és már a nagyobbik gyerekem is megjegyezte. Nagyon ciki.

2013. júl. 12. 15:56
 6/10 anonim ***** válasza:

az ordibálás persze,hogy áthallatszódig,de lehet előtte beszél hozzájuk normálisan is,nem?amit mondjuk nem hallasz....mindenkinek vannak nehéz periódusai,simán lehet,hogy alapból tényleg kedves,csak már kimerült....

Én a helyedben még jobban nyitnék felé,esetleg közös programok,ha benne van,hátha megnyílik, hátha változik...sokszor nagyon nehéz ha a férj sokat dolgozik,én tudom,nálunk is ez van...sokat vagyok egyedül 2 kisfiammal...

2013. júl. 12. 16:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem kell ordibálni, kint vannak egész nap a kertben. Ez a "normál" beszédstílusa. Nem a kiabálásról beszélek. És mint írtam, előfordul az mindenkivel, hogy ingerült.
2013. júl. 12. 16:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem értitek, azt hiszem, biztos rosszul fogalmaztam. Konkrétan csúnyán, trágárul, ingerülten beszél velük, az 1 évessel is. Pár éve laknak itt, én még máshogy nem hallottam itthon, de ez a pici születése óta, -amióta itthon van mindig-, lett feltűnő. Ez a lényeg. Remélem, így már egyértelmű. Talán ő ilyen típus, nem tudom. Igaziból azért kérdeztem, mert próbálnék én is segíteni, de nem biztos, hogy már jól látom, hallom, amit hallok, mert annyira zavar. Talán elfogult vagyok. És ha rosszul gondolom, akkor nem akarok belefolyni a dolgokba...
2013. júl. 12. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet te a baràtnőm vagy :-) ugyanez a helyzet a szomszèdjàval. Ő szòlt neki, hogy rettentően hallatszik a csùnya beszèd legyen kedves visszavenni...nem hatotta meg...
2013. júl. 12. 21:56
 10/10 A kérdező kommentje:

Húha, ez nem jó hír.

Nem én vagyok a barátnőd, én még nem szóltam, de lehet, hogy fogok.:)

2013. júl. 12. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!