Érdemes 15honapos babánakfoglalkoztato asztalt venni? Nektek bevált, milyen van nektek? Linket is irjatok!
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 20:18
1/8 anonim válasza:
Szerintem élvezi:-) Bár én újra nem adnék tízezreket, a teszveszen szoktam nézegetni használtam.
Lányomnak sima műanyag asztalt veszek székkel, imád már rajzolni:.)
2/8 anonim válasza:
A gyógyszertárba kis műanyag asztalka van székekkel. Imádta, egyszerűen nem lehetett kihozni a patikából, ezért vettünk ugyanolyat, ugyanúgy játékokkal felszereltük, magyarul beruháztunk. Asszed odaül:( szarik rá, de a gyógyszertári a mai napig érdekesebb.
3/8 anonim válasza:
21:01-es vaok: még annyit, hogy a Tescoba asztallal 2 db székkel megúszod 1500,-ból. Lehet majd később rákap az én gyerekem is a sajátjára.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,te mit javasolnál mi az ami jolenne és lekötné?Köszi!
2009. okt. 20. 15:06
7/8 anonim válasza:
Építőkockák, "nagy" legó, nem az apró darabos. Kisvasút pálya, vonatokkal. Ha kisfiú autós pálya, ha kislány babaház. Vannak olyanok, amik nagyoknak készültek és vannak, amik kisebbeknek, ezek nagyobb darabokból állnak, egyszerűbbek.
Itt vannak egész jók, de szerintem még ezer weblap van, ahol kaphatsz.
Egy ekkora gyerkőc szerintem már jobban élvezné ezeket, mint nyomkodni a zenélő bigyókat a foglalkoztató asztalon.
[link] index.php?page=shop.browse&category_id=4&option=com_virtuemart&Itemid=1
8/8 anonim válasza:
Csatlakozom.Nekünk van fischer price és imádta kb 7 hónapos korától(amikor már állt)de mostmár 14 hónaposan nem érdekli,nem köti le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!