Mikortòl ünneplitek a babátok név - ês szülinapját?
Miért ne ünnepelhetnéd már most, hiszen már most is így hívják. Persze érteni nem fog belőle egy mukkot sem, hogy minek örülsz úgy :) De jó lesz neki, hogy neked jó a kedved!
Boldog névnapot!
Lányom júniusban született és februárban volt a névnapja meg lett tartva. Kapott karácsonyra is mikulásra is nyuszira is most az egy éves szülinapjára is kapott ajándékot!
Nyugodtan tartsátok meg! Képet gondolom csináltok róla azt kész! Mi is ezt csináltuk!
Boldog névnapot a kicsinek!!!
A kisfiamnak a hónap végén, 30-án lesz a 3. szülinapja.
Névnapja nincsen (édesapja külföldi, olyan neve van, ami nincs benne a naptárban/utónévszótárban- az apuka országában pedig ismeretlen dolog a névnap ünneplése)
A szülinap egyébként is hangsúlyosabb nálunk.
Eddig még kicsinek találtam a kisfiamat ahhoz, hogy szülinapi bulikkal ünnepeljünk, idén lesz az első alkalom, amikor nem csak anya-apa köszönti fel, hanem 2-3 kis barátját és azok szüleit meghívjuk. Azt találtuk ki, hogy nem otthon leszünk, hanem meghívunk mindenkit és kishajóval elmegyünk a Kopaszi-gáthoz (budapestiek vagyunk), ott játszunk, együtt vagyunk, süteményt eszünk, fagyizunk.
Szerintem sokkal fontosabb, maradandóbb lesz a közös élmény.
Természetesen ajándékokat is kap tőlünk (rollert, Logico és LÜK szetteket, Thomas-os pólót stb.), de most már fontosak számára a kis barátai is.
Hétvégén készítünk együtt valami kis kreatív meghívót, amit oda tudunk adni a barátoknak és valamilyen kis meglepetésben is gondolkodom.
Nem vagyok híve az olyan ünnepléseknek ilyen piciknél, hogy béreljünk ki valamit, csődítsünk oda bölcsis társakat vagy játszótéri felületes ismerősöket, hogy minél többen legyünk- azt a 30-50-80 eFt-ot, amibe egy ilyen kerülne, inkább elteszem a megtakarításai közé.
Boldog névnapot a kicsinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!