Tegnap a férjem fürdött a 7 hónapos lányunkkal. Anyum mondta h ez gusztustalan mikor elmondtam neki. Igaz ez?
szerintem se gusztustalan
ami miatt én nem vetettem fel soha az ötletet, hogy nehogy elkapjon valamit a gyerek az apjától (2 éves lány)
lehet hülyeség de mittudom én nehogy legyen valami sebe, vagy lábgombája ami ártani tud a babának
/ránézésre nincs de fene tudja/
Dehogy gusztustalan.Az én lányom is 7 hós,és már 4 hós kora óta fürdik apával.Vagy van olyan hogy velem.De olyan is hogy 3-an pancsizunk a kádba.Nagy sarokkádunk van.
Szerintem nincs ebben semmi rossz!!Sőt...az én lányom imád pancsizni,mikor veszem ki apa mellől már sír...
Ez maximum akkor lenne szerintem gusztustalan, ha nem bízunk annyira apukában, és mást látunk bele egy együttfürdésbe.
De most kérdezem én, mi lehet ebben olyan elítélendő?? Totál nem értem. Apának jó, babának jó.. miről beszélünk?
Később pedig sztem közös csibészkedés is lesz belőle, ami szintén jó program. :)
Kedves kérdező, kérlek kérdezd meg anyukádat, hogy szerinte miért elítélendő ez a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!