Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap a férjem fürdött a 7...

Tegnap a férjem fürdött a 7 hónapos lányunkkal. Anyum mondta h ez gusztustalan mikor elmondtam neki. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 09:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ilyen pici korban nincs ezzel semmi baj, gondolom a férjed lefürdött mielőtt beült a gyerekkel a kádba. Később már persze más, de egy babánál nincs ebben semmi rossz.
2013. júl. 10. 10:45
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Meg fogom anyumnak mutatni h ezzel nem mi vagyunk az elsők h apa a lányával fürdik és másoknak nem gusztustalan.
2013. júl. 10. 10:46
 13/21 anonim ***** válasza:
46%

szerintem se gusztustalan

ami miatt én nem vetettem fel soha az ötletet, hogy nehogy elkapjon valamit a gyerek az apjától (2 éves lány)

lehet hülyeség de mittudom én nehogy legyen valami sebe, vagy lábgombája ami ártani tud a babának

/ránézésre nincs de fene tudja/

2013. júl. 10. 11:11
 14/21 anonim ***** válasza:

Dehogy gusztustalan.Az én lányom is 7 hós,és már 4 hós kora óta fürdik apával.Vagy van olyan hogy velem.De olyan is hogy 3-an pancsizunk a kádba.Nagy sarokkádunk van.

Szerintem nincs ebben semmi rossz!!Sőt...az én lányom imád pancsizni,mikor veszem ki apa mellől már sír...

2013. júl. 10. 11:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez maximum akkor lenne szerintem gusztustalan, ha nem bízunk annyira apukában, és mást látunk bele egy együttfürdésbe.

De most kérdezem én, mi lehet ebben olyan elítélendő?? Totál nem értem. Apának jó, babának jó.. miről beszélünk?

Később pedig sztem közös csibészkedés is lesz belőle, ami szintén jó program. :)

Kedves kérdező, kérlek kérdezd meg anyukádat, hogy szerinte miért elítélendő ez a dolog?

2013. júl. 10. 11:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Mert elég régimódi családban nőtt fel és engem is így nevelt. Viszont én elég sok mindent tapasztaltam eddig és így eléggé más sok mindenben a véleményünk.
2013. júl. 10. 11:49
 17/21 anonim ***** válasza:
nekem 3 és fél éves a kisfiam.sokszor van,hogy utána megyek fürdeni.olyankor jön és megmossa a hátam,meg a hajam.ahogy én szoktam.soha nem takargattam magam előtte.jó,nem pucérkodok,meg mutogatom magam.de ha meglát meztelenül,akkor nem rohanok el visítva.
2013. júl. 10. 12:38
 18/21 anonim ***** válasza:
lányom 3 évesen még az apjával fürdött, nem szabad hogy a meztelenkedés tabutéma legyen
2013. júl. 10. 12:59
 19/21 anonim ***** válasza:
15 hónapos kislányunk rendszeresen az apjával fürdik. Imád a nagy kádban pancsolni és még játszanak is (apa is)! :D Ez amolyan apa-lánya esti rituálé.Én addig ágyazok, rendet rakok.
2013. júl. 10. 14:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi meg a 2 éves fiúnkkal szoktunk együtt pancsolni. Aztán mutogat a lábam közé, hogy "kukaac" :) Szerintem semmi baja nem lesz tőle.
2013. júl. 10. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!