Mit tegyek, hogy a babám többet egyen? Vagy nem baj, ha keveset eszik?
Ha fejlodik a babad szepen es eleg neki amit eszik. Eber, reagal mindenre es boldog akkor nem kell feltetlenul ragaszkodni a nagy konyvhoz. Persze az ovatossag soha nem art.
A leirtak alapjan azonban szerintem minden rendben. Amig szol, hogy ehes es fejlodik nincs gond.
szia! én is azt mondom, hogy egyrészt ilyen melegben még nekem sincs étvágyam, miért várjam el a picitől, hogy többet egyen, ha eddig sem volt nagy evő?
másrészt, jó dolog a tápszer, de inkább gyümölcslevet, gyümölcsöt és főzeléket próbálnék adni pótlásnak, ha már elmúlt 4 hónapos.
ha tápszerrel pótolsz, és azon próbálod mérni, hogy mennyit eszik. az is lehet, hogy mivel más íze van, abból kevesebbet fog enni mint enne anyatejből.
Ha éhes, enni fog kérni! hidd el, talán inkább az ivást próbálnám most ebben a 30 fokban erőltetni kicsit. Lehet, hogy a sűrű tápszer, amit ő "ételként" fogyaszt túl tömény neki ilyen időben, és ezért sem eszik belőle oylan sokat.
Az anyatej, melegben ha eleget iszol hígabb, és igazodik a baba igényeihez. Viszont ilyen piciknek éppen olyan fontos a kellő folyadék bevitel mint nekünk felnőtteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!