Miskolcon a Megyei kórházban hogyan zajlik a csípőszűrés?
Sajnos nem úgy van ahogy az 1. írta.
Most voltunk 6 hete és röntgennel nézték, nem UH-al.
Nekunk is csak UH volt, a vegen pedig ajanlott cipot is :)
kislannyal voltunk, nekik gazosabb a csipo tema.
Amugy koraszulott? Oket talan mashova is kuldik.
Nekünk is kislányunk van, 19-én lesz a szűrés.
37.hétre született, a gyerekorvos azt mondta rendben van a csípője, remélem tényleg így lesz.
az 5-os vagyok.Nekem is igy volt, nem kellett kulon menni. Sztem nem lesz semmi baj :) egyaltalan nem fajdalmas, csak forgatjak majd a babat, hogy megnezzek.
Ja, meg annyit, hogy bar nem volt semmi baj, egy terpeszgatyat megis javasolt hordani.
Na meg volt a nagy csípőszűrés!
Előtte beszéltem a védőnővel, ő mondta hogy más kismamák is voltak és sec perc alatt végeztek.
Odamentünk, vártunk... papír bead.. az időponthoz képest kb 25 perc múlva behívtak. A doki tök aranyos volt még meg is simogatta a kislányom buksiját és kedvesen beszélt vele. Aztán mivel mondta, hogy a jobb oldal kicsit kötött elküldött röntgenre.
Ami nekem nagyon nem volt nyerő, hogy ide oda szaladgáltunk.
Ott is kedves volt a hölgy.
Aztán vissza a dokihoz, és papír lead, várakozás, majd eredmény: 3 hónapig hordani kell a pelust.
Nem pár perc volt, várakozni a meleg, fülledt folyosón..hmm, legalább letudtunk.
Látod, nektek se volt UH, csak röntgen.
Sajnos ezt nem minden orvos csinálja, pedig jobb is, kíméletesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!