Van akinek ilyen Tommee tippee vagy ez az avent itatópohara van? (link)
Figyelt kérdés
7 hónapos kortól ajánlja a gyártó. Akkor már az én 15 hónaposomnak nagyon lassú lenne a szelep folyása?
Meg ezt néztem még:
Ennek annyira nem tudom kivenni, hogy milyen a csőre.Az kupak a tetején?
2013. júl. 6. 16:32
1/7 anonim válasza:
Amit linkeltél tommee tippee az lassú folyású.
Ilyet vegyél ez nagyon jó. Rendesen jön belőle, nem folyik.
2/7 A kérdező kommentje:
Annyi jó tapasztalatot olvastam már erről az itatópohárról, de még mindig kételkedem abban, hogy nem csöpög. Nekünk volt már ez a fajta Tommee : [link] és nagyot csalódtam benne. Csöpögött a sportszelepe is és a mellette lévő kis lyukon is. Ezerszer összeraktam, tuti jól volt, mert másképp nem lehetett.Táskában képtelenség volt vinni, mert elázott minden.:/Ezért félek a Tommeetól, főleg, hogy nincsen kupakja.Neked ilyen van?
2013. júl. 6. 18:34
4/7 anonim válasza:
nekün olyan Tommee Tippee van, amit a kérdésedben linkeltél, nem csöpög egyáltalán és van kupakja is.
Nem tudom, lehet, hogy lassú a folyása, de én is tudok belőle könnyedén inni, kipróbáltam :)
5/7 A kérdező kommentje:
Hány hónapos babád használja kedves második?
2013. júl. 6. 21:15
6/7 anonim válasza:
Első vagyok
Volt olyan amit te linkeltél és olyan is amit én linkeltem
a tommee tippee mind nagyon jó, valószínű rosszul raktad össze.2 éves lányom még használja.
Volt a linkelt nuk is. Az szörnyű a kukaban végezte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!