Mindegyik babakocsiban kb. ua hely van babanak?
Szia!
Nem egyformák a méreteik a babakocsiknak. Én pont ezért nem vettem Pierre Cardin-t. Nagyon tetszett a "design", de túl keskeny volt és mi nem tudunk fél évente újat venni:-( Így választottam egy olyat ami nem annyira tetszik kívülről, viszont nagyon tágas, még most beöltöztetve is kényelmesen elfér benne a babó:-) Még olcsóbb is volt. Nekem a baba kényelme a legfontosabb.
A helyedben vennék egy használtat, ami nagyobb és kényelmesebben elfér benne. Jó áron lehet szupi babakocsikat venni Tesz-veszen meg Vaterán.
Én néztem a szélességét is a kocsinak, jól elfér benne a lányom.
Persze én mást rontottam el, nehogy azt hidd, hogy "elsőbabásként" sikerült tökéletes kocsit vennem! Dehogy! A többfunkciósunk remek, de nagyon nehéz. A sportunk keskeny, vékony, nincs lábzsákja.
Így aztán vettem egy 3. kocsit nyár végén. :/
Ennél már tudtam, hogy mit kell figyelni (a hülye saját kárán tanul sajnos, de én mindig így járok).
Szóval csak azért írtam ezt le, hogy ne keseredj el!
Óriási a választék, és az ember lánya kezdőként nem tudhatja, hogy mit is kell figyelni (a boltosok nagy örömére)!
A Tesz, Vatera jó lehet a bajra, ha nem zavar, hogy használt a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!