4.5 hos lányom tegnap végre hasrafordul nagyon nagyon örültem neki kérdésem az hogy vissza majd mikor tud fordulni hátra? Hány honapos korára?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 09:30
1/6 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani.
A nagykönyv szerint 1-2 hét.
2/6 anonim válasza:
Hát az enyémnek 2 hónap volt a hasra, és hátra fordulás között. Mindig hasrafordult és sírt, hogy fordítsuk vissza. :)
3/6 anonim válasza:
Szia! Kisfiam 4,5 hónaposan fordult hasról hátra, majd egy hónap múlva hátról hasra.
4/6 anonim válasza:
Az én lányom 3 hónaposan fordult hasra,vissza 4 hónaposan.
Tehát 1 hónap telt el közte.
5/6 anonim válasza:
Az én kisfiamnál is 1 hónap telt el a fordulások között.
6/6 anonim válasza:
nekem a kislányom még csak 2,5hónapos de már most többször hasról oldalra fordult és onnan hátra. csak hason tud aludni így ha hátra fordul sír. szerintem ez minden babánál máshogy van. ja és a kiságyba esténként ha hasra teszem reggelre az oldalán fekszik és keresztbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!