Ingatja a fejét, baj van?
Figyelt kérdés
Kislányom 7 hónapos, pár napja ingatja a fejét, mint aki azt mondja, hogy nem. Minden helyzetben, fekve, hason, kúszás közben. Ez bajt jelenthet? Vagy kinövi? Mutassam meg orvosnak?2013. júl. 4. 02:52
1/4 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz! Bizzunk benne minden ok.
Ha az en gyerekem lenne en mindenkeppen elvinnem. Lehet csak par napig tarto uj szokas de lehet neurologiai problema ami nem vicc.
2/4 A kérdező kommentje:
Aggódom, mert nagy baba volt, 8 órás vajúdás után két óra volt a kitolási szakasz, és anyám, aki velem volt és mellesleg orvos, bár más terület, rám ijesztett,mhogy hipoxiás és baj lesz a mozgás/értelmi fejlődésében. Eddig nem volt semmi probléma, rendesen fejlődött, nagyon kis okos, ügyes baba, be nem áll a szája. Szóval nagyon megrémültem, amikor elkezdte ezt csinálni.
Akkor előbb házi gyerekdoki, vagy egyből neurológia? Köszi amúgy a válaszod!
2013. júl. 4. 08:43
3/4 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy baj lenne.Lányom is csinálta,csak 5-6hónaposan.Rángatta,mintha baja lenne.Aggódtam is.Aztán rájöttem,hogy minket utánoz,mert ráztam neki a fejemet.Csak ő teljesen random csinálta,nem utánam.Mostmár általában utánam csinálja vagy ha eszébe jut rázza és "énekel" hozzá kinyujtott nyelvvel : hehehehehe kb ugy.
4/4 anonim válasza:
Az én kisfiam most 8 hónapos. Szintén ezt csinálja. Én arra tippeltem,hogy hosszú a haja és zavarja a fülét, ezért csinálja ezt. Egyébként egy ismerősöm azt mondta, hogy normálisnak mondható. Én nem mennék vele orvoshoz csak akkor, ha a a fejlődésben gátolná. De ez meg hálistennek nem jellemző. Jó egyensúlyérzéke is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!