Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kapott bőrproblémára vkinek a...

Kapott bőrproblémára vkinek a babája szteroidos krémet? Ha igen, mi a neve, mi volt a gond és használt a krém? Mennyi idősen kapta? Fontos! 3hós babámnak felírták de nem merem használni.

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 14:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9 hónapos a kisfiam. Most hétfőn írták fel, szerdára lett kész, azóta használjuk. Naponta többször kenhetem, de max. 1 hétig lehet használni. Megnéztem, kb. fele az Advantan.

Amikor a babám 1 hónapos volt hidrokortizonos kenőcsöt írt fel a gyerekorvos, de azt is higítva. Akkor még én sem mertem használni, ha jól emlékszem kétszer kentem rá, de engem a gyógyszertárban jól megijesztettek. Visszaküldtek az orvoshoz, hogy biztosan olyan töménységben gondolta-e ilyen pici babának. De azt mondta az orvos, hogy rendben van. Azért én csak a felét rakattam bele a keverékbe.

Szerintem napi egyszer használhatod, vagy keverd el fürdetőkrémmel, ha jól értelmezem a gyógyszertári blokkomat, a miénkben az is van.

2009. okt. 16. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!