Milyen olajat használtok és hogyan a fél évnél idősebb, de egy évnél fiatalabb gyerkőcöknél?
Örülök neki, hogy offoltok. Mert végülis mégsem offolás, mert a kérdéshez szorosan kapcsolódik. Akár én is kérdezhettem volna...
Szerintetek gond, ha én sima napraforgóolajat használok neki, azt amivel amúgyis főzök?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
kókuszzsírt használunk kenyérre kenni és ritkán főzéshez, ott lehet kapni, mint a pálmazsírt, bioboltban vagy neten rendelni.
a főzelékbe nem nagyon teszek, magunknak sem, zsiradékot, rántást, habarást sem, nem is szeretem főzeléknek nevezni, mert arról a menzás jut eszembe.
magunknak a salátára teszek olajat, de abból ő nem ehet, mert nem tudja megrágni.
neki a kásába szoktam tenni kókuszzsírt, így megvan a napi adag.
és magtejet is iszik, pld szezámmagból, mansulából, kókuszból, napraforgóból, az is elég tömény.
házi kenyeret sütök, abba mindig teszek őrölt lenmagot.
a búzacsíra olajjal azért kell vigyázni, mert glutén abban is van, tehát nem jó belőle sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!