Milyen olajat használtok és hogyan a fél évnél idősebb, de egy évnél fiatalabb gyerkőcöknél?
Örülök neki, hogy offoltok. Mert végülis mégsem offolás, mert a kérdéshez szorosan kapcsolódik. Akár én is kérdezhettem volna...
Szerintetek gond, ha én sima napraforgóolajat használok neki, azt amivel amúgyis főzök?
kókuszzsírt használunk kenyérre kenni és ritkán főzéshez, ott lehet kapni, mint a pálmazsírt, bioboltban vagy neten rendelni.
a főzelékbe nem nagyon teszek, magunknak sem, zsiradékot, rántást, habarást sem, nem is szeretem főzeléknek nevezni, mert arról a menzás jut eszembe.
magunknak a salátára teszek olajat, de abból ő nem ehet, mert nem tudja megrágni.
neki a kásába szoktam tenni kókuszzsírt, így megvan a napi adag.
és magtejet is iszik, pld szezámmagból, mansulából, kókuszból, napraforgóból, az is elég tömény.
házi kenyeret sütök, abba mindig teszek őrölt lenmagot.
a búzacsíra olajjal azért kell vigyázni, mert glutén abban is van, tehát nem jó belőle sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!