Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pelus fogy el egy...

Mennyi pelus fogy el egy hónapban nektek?

Figyelt kérdés
s mennyi idős a baba?
2013. jún. 30. 08:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, akkor naponta csak 3 (ritkán 4 ) pelenkát használtok???

Az nagyon egészségtelen!

2013. jún. 30. 09:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Nálunk napi 5-6 pelus fogy, tehát havi szinten úgy 150-160 db. De ha kakil, ha nem, ha tele van pisivel, ha nem, én bizony maximum 3-4 óránként kicserélem a pelust. Hamar pirosodik a popsija, meg hát higiénikusabb is, ha gyakrabban van cserélve.
2013. jún. 30. 10:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Ja, igen. 7 hónapos a babám. Ez lemaradt. Utolsó vagyok.
2013. jún. 30. 10:55
 14/19 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló vagyok! Kérdező, ezen én is kiakadtam, hogy maximum akkor 3-4 pelus megy el nálatok egy nap. Ez nagyon hanyag dolog. Szerintem egy babánál, aki már nem újszülött, 5 pelusnak akkor is el kell fogyni egy nap alatt.
2013. jún. 30. 11:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon sokáig nem volt elég egy csomag pelus egy hónapban, átlagosan másfél-két csomag fogyott mondjuk a pampers óriás csomagból. Abban most fogalmam sincs, mennyi van:)

Most másfél éves a lányom, neki egy csomag elég egy hónapra, a fiam 3 éves, ő csak alváshoz kap, neki nem sűrűn veszünk már.

2013. jún. 30. 11:07
 16/19 anonim ***** válasza:

2 es vagyok több ilyen kérdés is szokott itt lenni és bizony jó páran írták akkor is hogy 2(!!) meg 3-4 pelus megy el egy nap max. mert hogy nagyobb a gyerek már hát én ezt nem értem igazából mert még oké hogy nem kakál mindennap na de pisilni csak pisil.

Én úgy írtam ezt az 5 öt hogy az én gyerekeim mindennap kakálnak egyet de van hogy 2-t is.

És isznak is megfelelő mennyiséget (nem mint a kacsa de 1-1.5 litert biztos) és akkor bizony mindegy milyen a pelus megtelik 2-3 óra alatt. (éjjelt leszámítva).

Sógornőm szokott ezzel dicsekedni hogy a kisfia csak 3 pelenkát használ egy nap (2 éves lesz) de sokszor találkozunk és délután 6kor már a lába között lóg a full teli pelus a kisfiúnak volt hogy kirepedt, vagy leszakadt róla a súlytól:(

2013. jún. 30. 12:05
 17/19 A kérdező kommentje:
kakilni nem kakil mindennap, és azért kérdeztem mert mikor megnézem, pisisnek sem pisis igazán. Csak éjszaka szokott az lenni nagyon. Akkor elmegy, még vagy + 2
2013. jún. 30. 12:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Minden evés előtt pelenkát cserélek 3 hónapos fiamnak, ez így napi 6, de ha utána kaki van, vagy szokásához hűen tisztábarakáskor van pisi az új pelusba csere rögtön, így +2-3 is fogyhat.
2013. jún. 30. 13:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Napi kb 4, néha 5. 21 hós.
2013. jún. 30. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!