Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit kéne ennie? 6 hónapos...

Mennyit kéne ennie? 6 hónapos a babám és jóízűen megeszik 2 üveg baba kaját? Másnál is van így? Vagy túl sokat adok neki?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 08:40
 1/7 anonim ***** válasza:
szia.nekem soknak tőnik.ha kitágul a kis gyomra késöbb 4 üveget adsz neki?Ezt nem én találtam ki,sógornőmnek a fia 250ml tápszert evett 6 hónaposan,azt mondta a védőnő,hogy nagyon kitágul a gyomra,és az nem lesz jó.kevesebbet kapott a kisfiú,és ma már bőven beéri ennyivel.Mi 9 hósak vagyunk.1 üveg bébikaja simán elég neki,és elégnek is kell lennie egy evésre,ha többre lenne szüksége,nyilván akkor ngyobb üvegbe tennék,de ennyi pont elég.
2009. okt. 15. 08:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy még reggel meg este anyatejet kap és abból is 300-350 ml eszik!
2009. okt. 15. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem sok.most voltam ellenőrzésen,és adoki még 250 ml tápszerért is leszúrt.szerintem kicsit csökkents,vagy próbáld süríteni valamivel.de te tudod.
2009. okt. 15. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyém 7 hónapos , általában 1 üvegnyi gyümölcsöt/zölsdéget eszik meg ebédre (én csinálok neki), a többi anyatej.
2009. okt. 15. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:

az én 8 hósom 190 gr-os üvegből eszik egyet ebédre (főzi) és egy 190 gr-os gyümölcsöt uzsira sűrítvee rizspéppel, túróval, joghurttal.

aztán mégse hízik a lelkem...

2009. okt. 15. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Már kicsit régebbi a kérdés, de az én babám fél éves, és a 190 g bébiétel az semmi neki . Eleinte ennyit akartam adni, de ordított, mert éhes volt. Azóta a saját főztömmel pótolom kb. duplájára, ha üvegeset kap.

Ja, és akik azt írták, hogy egy babának ennyit meg annyit kell enni, azoknak üzenem, hogy NEM VAGYUNK EGYFORMÁK.

2009. dec. 21. 22:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia! köszönöm a válaszod! Boldog ünnepeket kívánok!
2009. dec. 22. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!