Mennyit kéne ennie? 6 hónapos a babám és jóízűen megeszik 2 üveg baba kaját? Másnál is van így? Vagy túl sokat adok neki?
Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 08:40
1/7 anonim válasza:
szia.nekem soknak tőnik.ha kitágul a kis gyomra késöbb 4 üveget adsz neki?Ezt nem én találtam ki,sógornőmnek a fia 250ml tápszert evett 6 hónaposan,azt mondta a védőnő,hogy nagyon kitágul a gyomra,és az nem lesz jó.kevesebbet kapott a kisfiú,és ma már bőven beéri ennyivel.Mi 9 hósak vagyunk.1 üveg bébikaja simán elég neki,és elégnek is kell lennie egy evésre,ha többre lenne szüksége,nyilván akkor ngyobb üvegbe tennék,de ennyi pont elég.
2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy még reggel meg este anyatejet kap és abból is 300-350 ml eszik!
2009. okt. 15. 08:50
3/7 anonim válasza:
szerintem sok.most voltam ellenőrzésen,és adoki még 250 ml tápszerért is leszúrt.szerintem kicsit csökkents,vagy próbáld süríteni valamivel.de te tudod.
4/7 anonim válasza:
Az enyém 7 hónapos , általában 1 üvegnyi gyümölcsöt/zölsdéget eszik meg ebédre (én csinálok neki), a többi anyatej.
5/7 anonim válasza:
az én 8 hósom 190 gr-os üvegből eszik egyet ebédre (főzi) és egy 190 gr-os gyümölcsöt uzsira sűrítvee rizspéppel, túróval, joghurttal.
aztán mégse hízik a lelkem...
6/7 anonim válasza:
Szia!
Már kicsit régebbi a kérdés, de az én babám fél éves, és a 190 g bébiétel az semmi neki . Eleinte ennyit akartam adni, de ordított, mert éhes volt. Azóta a saját főztömmel pótolom kb. duplájára, ha üvegeset kap.
Ja, és akik azt írták, hogy egy babának ennyit meg annyit kell enni, azoknak üzenem, hogy NEM VAGYUNK EGYFORMÁK.
7/7 A kérdező kommentje:
Szia! köszönöm a válaszod! Boldog ünnepeket kívánok!
2009. dec. 22. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!