Mi célt használ a baldachin?
Figyelt kérdés
A fejvédő az hasznos dolog,a baldachin nagyon jól mutat de van e valami célja azt nem tudom..2013. jún. 28. 23:08
1/9 anonim válasza:
Jól néz ki és esetleg a naptól is védhet.
3/9 anonim válasza:
Nekem valaki egyszer azt mondta, hogy kuckósabbnak érzi úgy a baba a helyet, persze lehet, hogy hülyeség. A naptól véd és jól néz ki :)
5/9 anonim válasza:
Ugyanarra jo, mint amire a függöny az ablakon: meghittebb légkört teremt, elválaszt a külvilágtól.
6/9 anonim válasza:
Dísz és valamennyire naptól is védhet. Mi egy szobában aludtunk, és hogy rálássak az ágyból is a lányomra, semelyiket nem tettük fel. Bár nekünk a védőnő a fejvédőt kifejezetten nem is javasolta.
7/9 anonim válasza:
Nekünk azért volt jó, mert egy szobában aludtunk a babával, és a tévé is ebben a szobában volt.
A kiságy úgy volt elhelyezve, hogy a tévének háttal volt, és még rajta volt a Baldachin, így egy kicsit a fényeket is felfogta.
9/9 anonim válasza:
Szerintem van! Ahogy írták mások is, a fénytől védhet. Velünk van egy szobába még a kicsi és ha nem lenne a baldachin pl. a nagy lámpa fénye totál rá világítana. És ha nyitva van az ablak, abban is segít, hogy ha úgy lengedezik a szél, érje a levegő, de ne legyen a szélben.
Szerintem igen is hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!