Nektek hogy tetszik az a név, hogy . Noel János?
Azt ne írjátok, hogy sok Noel van, mert mifelénk egy sincs oviban és iskolában sem, pedig városban lakunk:-)
Olyan nehéz szép és normális fiúnevet találni, az utcánkban szinte az összes nekünk tetsző név elkelt már, pl Levente, Gergő, Ádám, Dávid, Kristóf, Milán, mondjuk ezek elég gyakoriak is... esetleg írhattok még pár nevet, hátha...:-)
Kár erőltetni bármelyik vonalat is (ősi magyar, zsidó vagy épp modern név), mindenki adjon olyan nevet a gyerekének, ami neki tetszik és jónak tartja. Sosem értettem, ezen hogy lehet összeveszni. Nekünk egyébként "zsidó nevű" fiunk van, de én inkább úgy fogalmaznék, bibliai. De egy Hunorba sem tudnék belekötni :)
Kérdező, ismerek egy Dominik - Patrik testvérpárt. Szerintem hasonló a két név hangzása, stílusa, s szerethető mindkettő :)
Igazad van, előző teljesen :-)
Egyébként a Patrikra is gondoltunk már, de ellopták előlünk.
Most úgy gondolom, Noel marad a drága és senkit nem fogunk megkérdezni, tetszik-e neki, nekünk tetszik, ez a lényeg :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!