Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az én fiam van lemaradva vagy...

Az én fiam van lemaradva vagy ennyi a "csodababa"?

Figyelt kérdés

8hónapos tudatosan nem mond semmit.

Gagyorászik: tetetetee,bebebeee,gágágáá,heeheee

Ennyi amit "mond"

De itt olvasom hogy 9hónaposan már tudatosan mondja sok baba hogy lampa,apa,mama,baba,nem. stb...

Ezek most vagy igazak vagy nem..

Ne tapsol,nem süt pogácsát,nem int pápát-

Talán le lenne maradva???

Mozgásfejlődése teljesen rendben van ül,mászik,áll, legújabb hogy legugol majd feláll ezt egymâs után többször

Átlag babák hány hósan kezdenek el szavakat mondani? Táncizni,tapsolni pápát inteni?

2013. jún. 27. 12:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaj kérdező ennyire ne legyél naiv. Messziről jött ember azt mond amit akar.
2013. jún. 27. 12:36
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, ne ezekhez viszonyíts. Tudod, mikor kezd el egy átlagos gyerek beszélni? Azaz szavakat mondani? Másfél évesen. Nekem 4 van, ebből 2 nagyobb.

Sokszor van olyan, hogy a gyerek gügyögéséből a szülő azt hallja ki, amit akar.

Ha így vesszük, akkor a tied már megszólít téged, (te-te), használ igekötőt (be-be), megismer egy énekesnőt, ill. utánozza a libát (gágá)....

Ne aggódj, teljesen normális!

2013. jún. 27. 12:38
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd már!

Az lányom 13 hósan kezdett el tapsolni! Csinálhattam akár mit akkor se tapsolt! :D Pápázni is csak valahogy akkor tanult meg!

Táncizni akkor kezdett el, amikor már állt kapaszkodva!

Beszélni most is csak pár szót mond és már 22 hós! Én beszélhetek egész nap, olvashatok neki akár mit akkor se akar beszélni! De majd fog! :D

2013. jún. 27. 12:40
 4/21 anonim ***** válasza:
Minden baba más. Az enyém 8.5 hónapos és tapsol. DE még nem kúszi, nem mászik, és nem nagyon gügyög, inkább csak "tarzan" sikításokat hallat, meg eee-zik. Szóval az egyik ezt tudja jobban a másik azt. Szerintem nagyon ügyes a te kisfiad :)
2013. jún. 27. 12:41
 5/21 anonim ***** válasza:

13 hós kisfiam is csak gagyog, most kezdi még csak h ana papa mama nem de te ilyeneket..

Pogácsát 8 hónaposan sütött:

http://www.youtube.com/watch?v=1QBFsnlmmwM&feature=c4-overvi..

:-)

Pápát 1-2 hónapja int kb..:-)

Taps nála ugyanolyan mint a pogácsasütés, így ez a 2 megvan..:D

Táncizni minden nap, kb 2 hónapja azt is.

Kérdező teljesen rendben van a bébid! :)

Azt írnak amit akarnak, csak nem tudom pl füllenteni mire jó, úgyis anonim oldal, akkor meg nem mindegy? :)

2013. jún. 27. 12:43
 6/21 anonim ***** válasza:
Az en fiam 9,5 honapos, es o sem beszel (csak olyanokat mint a te kisfiad), nem integet, nem tapsol es raadasul meg nem is maszik. Par napja allt fel, ezen kivul csak kuszik es nagykezlabra all. Ennyi, de en erre is nagyon buszke vagyok! :-)
2013. jún. 27. 12:43
 7/21 anonim ***** válasza:
Minden gyerek más, nekem is van egy barátnőm, akinek a másfél éves kislánya folyékony mondatokban beszél. A nagyobbik fiam talán másfél éves kora körül kezdett szavakat mondani, de 2 és fél éves volt, mikor mondatokban beszélt. Második, most 9 hónapos kisfiam ugyanúgy beszél, mint most a tiéd. (Dedö, abbö, tetete stb.)Szerintem ő is leghamarabb másfél évesen kezd majd szavakat kimondani.
2013. jún. 27. 12:46
 8/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a pápá, tapsolás, puszi küldés kb 12-13 hónapos korától kezdődött a nagyobb fiamnál, a 9 hónaposom még messze van ezektől.
2013. jún. 27. 12:48
 9/21 A kérdező kommentje:

2-es végülis igazad van :-D mindenki azt hall amit akar.

Akkor az én fiam is beszél már :-D

5ös édi a kisfiad nagyon :-)

Köszönöm mindenki válaszát. Megnyugodtam akkor

Mondjuk én is és a párom is későn kezdtünk el beszlni 3evesen mikor mentünk oviba.

2013. jún. 27. 12:49
 10/21 anonim ***** válasza:

"nem süt pogácsát" :D Jaj de jót nevettem.

Igen manapság rengeteg csodababa van, ezt én is észrevettem. Ejnye-bejnye kérdező, tiéd nem az...de nyugi, az enyém sem :)

2013. jún. 27. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!