Dohányos anyukák, hogy csináljátok?
Anyukám nem dohányzik, apukám igen. Én nem, bár régen dohányoztam. A húgom elég sokat szív, és a babája mellett is. Nálunk is rá akart gyújtani én kiküldtem a kertbe és megsértődött, azóta nem is hív...
Egyrészt úgy gondolom, nem kellene a sajátja mellett sem, de nálunk meg végképp. Nincs igazam?
3-as elszégyellheted magad!
Én úgy nőttem fel hogy apám anyám dohányzott,vágni lehetett a füstöt a szobákban! Magasról lesz@rták a gyerekeik egészségét.:(((
Meg is lett az eredménye krónikus bronhitiszem van,úgy krákogok mint egy tüdőrákos.:( Idegenek el sem hiszik hogy nem dohányzom! Pedig NEM! Kipróbáltam igaz de csak kocadohányos voltam,5éve egyáltalán nem gyújtottam rá! 33éves vagyok.
Ha valaki a gyerekemmel egy légtérben merne rágyújtani kivágnám az ablakon!!!
Mi nem dohányzunk de azt én is utálom mikor az alatunk lévő lakásokbol, erkéjeröl jön be a füst.
Csak tudnám miért fel kell neki szálni , miért nem lefelé megy?
Általában kimegyek az erkélyre. Amikor nagyon rossz idő van és nem lehet kimenni, akkor kizárólag alvásidőben cigizek a nappaliban, úgy, hogy minden ablak nyitva van, és utána is hosszan szellőztetek. A baba mellett zárt térben soha nem gyújtottam rá.
Nem szándékozom titkolni a gyerekem előtt ezt a rossz szokásomat, szerintem nem jó dolog ha egy szülő hibátlannak akarja magát mutatni a gyerek előtt. El fogom neki magyarázni, hogy ez egy káros szokás, és már bánom, hogy rászoktam, ez egy gyengeség a részemről, nem vagyok tökéletes. Szerintem ha helyén kezeljük a dolgot, akkor még valami jót is kihozhatunk belőle, ha megérti, hogy miért lett volna jobb, ha rá se szokok a cigire, talán ő emiatt majd nem fog rászokni, mert látja az én példámon, hogy milyen nehéz letenni.
# 14/17
Miért dicsérjem meg érte. AZ, hogy ő hogy mérgezi a saját gyerekét az az ő dolga, de másét ne mérgezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!