Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dohányos anyukák, hogy csinálj...

Dohányos anyukák, hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
A baba mellett gyújtotok rá, kimentek az erkélyre, vagy csak alvásidőben, vagy hogy?
2013. jún. 26. 16:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Anyukám nem dohányzik, apukám igen. Én nem, bár régen dohányoztam. A húgom elég sokat szív, és a babája mellett is. Nálunk is rá akart gyújtani én kiküldtem a kertbe és megsértődött, azóta nem is hív...

Egyrészt úgy gondolom, nem kellene a sajátja mellett sem, de nálunk meg végképp. Nincs igazam?

2013. jún. 26. 18:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

3-as elszégyellheted magad!

Én úgy nőttem fel hogy apám anyám dohányzott,vágni lehetett a füstöt a szobákban! Magasról lesz@rták a gyerekeik egészségét.:(((

Meg is lett az eredménye krónikus bronhitiszem van,úgy krákogok mint egy tüdőrákos.:( Idegenek el sem hiszik hogy nem dohányzom! Pedig NEM! Kipróbáltam igaz de csak kocadohányos voltam,5éve egyáltalán nem gyújtottam rá! 33éves vagyok.

Ha valaki a gyerekemmel egy légtérben merne rágyújtani kivágnám az ablakon!!!

2013. jún. 26. 18:33
 13/19 anonim ***** válasza:
9%
Kimennek az erkélyre, én kedves erkélyszomszédom is azt teszi.
2013. jún. 26. 19:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez elég rosszindulatúan hangzott kedves utolsó. Mintha a felső szomszédomat hallottam volna.
2013. jún. 26. 19:39
 15/19 anonim ***** válasza:

Mi nem dohányzunk de azt én is utálom mikor az alatunk lévő lakásokbol, erkéjeröl jön be a füst.

Csak tudnám miért fel kell neki szálni , miért nem lefelé megy?

2013. jún. 26. 21:03
 16/19 anonim ***** válasza:
A férjem és én is dohányzunk, de kizárólag csak az erkélyen. A férjem szokott séta közben is, én soha nem gyújtok rá babakocsit tolva.
2013. jún. 26. 21:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Általában kimegyek az erkélyre. Amikor nagyon rossz idő van és nem lehet kimenni, akkor kizárólag alvásidőben cigizek a nappaliban, úgy, hogy minden ablak nyitva van, és utána is hosszan szellőztetek. A baba mellett zárt térben soha nem gyújtottam rá.

Nem szándékozom titkolni a gyerekem előtt ezt a rossz szokásomat, szerintem nem jó dolog ha egy szülő hibátlannak akarja magát mutatni a gyerek előtt. El fogom neki magyarázni, hogy ez egy káros szokás, és már bánom, hogy rászoktam, ez egy gyengeség a részemről, nem vagyok tökéletes. Szerintem ha helyén kezeljük a dolgot, akkor még valami jót is kihozhatunk belőle, ha megérti, hogy miért lett volna jobb, ha rá se szokok a cigire, talán ő emiatt majd nem fog rászokni, mert látja az én példámon, hogy milyen nehéz letenni.

2013. jún. 27. 04:49
 18/19 anonim ***** válasza:

# 14/17

Miért dicsérjem meg érte. AZ, hogy ő hogy mérgezi a saját gyerekét az az ő dolga, de másét ne mérgezze.

2013. jún. 27. 11:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy te nem teszel semmi olyat, amivel zavarod a szomszédaidat? Az enyém például igen, de az nem tűnik fel neki. Ez a társasházak hátránya. Aki nem bírja, költözzön el.
2013. jún. 27. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!