Hogy fogatjátok rá a babakocsira a napellenző pelenkát?
Figyelt kérdés
varrjam oda? Hogyan csináljátok?2013. jún. 26. 10:13
1/7 eszo válasza:
én csipesszel raktam fel, meg van olyan játék,amin ilyen karika van..azzal fogattam oda, de most vettem napernyőt is...
2/7 anonim válasza:
Vegyél napvitorlát, iszonyú jó találmány :) Van a Brendonban is, de Én a Müllerben vettem 1500,- ftért :)
Ilyen pl.
3/7 A kérdező kommentje:
Én a napernyővel csak bénáskodok, mert nehezen áll meg és minden sarkon forgatni kell. Ez a vitorla nem rossz, de zavarna, hogy nem látom tőle a gyereket. Majd megpróbálom vhogy felfogatni a pelust, csak a kocsinknak nagyon széles a pereme...:(
2013. jún. 26. 10:35
4/7 anonim válasza:
Gombostűvel, mert olyan szivacsos vagy milyen volt a kupolának a széle. Hirtelen ez jutott eszembe, mikor legelőször mentünk sétálni, mert erre a problémára nem gondoltam előtte.. :-)
5/7 anonim válasza:
Hidd el a kisfiamat nem zavarja a vitorla, engem sem h nem látom. Az esetek nagy részében bealszik a babakocsiban, tehát tök mindegy :)
6/7 anonim válasza:
én is vitorla-párti vagyok, nagyon bejött. Azért egy megnézést megér :)
7/7 anonim válasza:
nekünk volt napvitorla, nem jött be, mert vaalhogy alacsony a tolókarom hozzá.
A textilpelusra varhatsz gumit, és akkor valahogy úgy fel tudod tenni mint a szunyoghálót pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!