Ez a szorongás lehet?
Kisfiam (anyatejes), sosem volt "igazán" jó alvó. Mindig irigykedve hallgattam,hogy az ismerőseim gyerekei 11 órákat végig alszanak. Mindegy, már beletörődtem, megtanultam ennyi alvással is élni :)
Amig nagyon pici volt kb.3x kelt éjjel enni. Aztán , hogy egyre nagyobb lett már elég volt 1 evés éjjel.
Most 8 hónapos és felriad éjjel kb. 5-6 alkalommal is (foga még nincs, lehet ez is), van amikor meg tudom nyugtatni, cumi, alvós játékok stb. De van amikor olyan keservesen sír, feláll az ágyban és nyújtja a kezét,hogy vegyem ki....
Nem akarom mindig cicivel megnyugtatni, de annyi helyen olvasom,hogy 8-9 hós korára az éjjeli 1 evést is lassan el kéne hagyni. Tudom, minden gyerek más, és nincsenek szabályok.
De a szeparációs szorongás miatt csinálhatja ezt velem? Eddig ilyen sosem volt, hogy fel akar jönni hozzám, elég volt az ágyban megsimogatnom és kész.
Ez az a bizonyos túlélős időszak az Anyáknak? :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!