Anyukák! Nálatok fix evésidők vannak?
ennyi idősen igény szerint szopiztak
de volt már egy kialakult napirendjük ami elég stabil volt
Mindig ugyan akkor kap, hisz a Bölcsiben, oviban is mindig ugyan akkor van a reggeli Tízórai ebéd....
itthon van hogy fèl órával hamarabb, vagy később, de így tudjuk tartani a napirendet!
Ahol van plusz minusz fél óra csúszás, az is napirend:) sztem a védőnő is erre gondolt, h kb azért egy időben egyen a baba.
A rendszer hasznos a gyerekeknek, tudnak mihez viszonyítani, de valószínű a manó már kialakított magának vmi napirendet, nem?
5-ös vagyok.
Nálunk felkel reggelizik.fél 10-10 tízóraizik,12-fél 1 ebédel,3 felé gyümit kap,6 körül vacsizik,elalvás előtt tápszer.
Egyébként jelez is már mikor idő van.:)
Én azt hittem nekünk ez még nem napirend..:D
Persze hogy rendben van!
A napirend nem azt jelenti, hogy pontban 12.00kor eszik a gyerek, hanem amit te is írsz, tehát mondjuk 1-kor eszik a baba, de ez csúszhat is akár fél-egy órát.
A védőnőd nem hallott még az igény szerinti szoptatásról?
Akkor mit szólna hozzám? Én néha fél óránként, néha 2 óránként szoptatom, mindig változik.
Néha csak hagyom, hogy párat kortyoljon, aztán megy tovább játszani. Most 7 hónapos, mindig is így csináltam.
Ha nem hasfájós, akkor miért változtatnál azon ami bevált?
A te babádat te ismered legjobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!