Hol tudnék kérni ingyen levihető pelust és tápszert?
Nekem csak koraszülötteknek való tápszerem van 2 doboz bontatlan. Szívesen odaadtam volna, de továbbolvastam és látom a picid már nem is annyira pici :-)
Szóval ez a tápszer ami nekem van itthon ez csak 5 kg-ig adható és kifejezetten koratápszer.
(felírták nekünk amikor hazajöhettünk a kórházból, a biztonság és a saját magam megnyugtatása képpen kiváltottam, de aztán soha nem lett megbontva mert azóta is van elég tejem)
Pelust meg kisebbet használunk ( még csak 6 kg-os a fiam.)
Kedves Kérdező,
nekem van pár megmaradt 5-ös pelenkám (Dm és pampers is, fél csomag biztosan)- ha tudok vele segíteni, szívesen odaadom. A 4, 4+ méretre is simán jó- egy kicsit talán magasabban lesz a dereka.
Budapesten a 6. kerületben az Oktogonnál munkaidőben.
Ha érdekel, kérlek keress meg.
Szép napot:
Azért jó érzés látni, hogy vannak még jó emberek. Sajna én nem tudtam segíteni, mert messze lakunk egymástól. Aki pedig ítélkezett, csak egy percre képzelje magát a kérdező helyébe. Mennyire szörnyű érzés lehet neki az, hogy nem tudja megadni a fiának, amire szüksége lenne. Nézzetek a saját gyermekeitekre, és gondoljatok bele, mert ez sajnos ma bárkivel előforulhat.:-(
Egy elhúzódó betegség, baleset például vagy a munkahely elvesztése és huss eltűnt a biztonságos élet, a megtakarítás sem tart ki örökké. Ilyen világot élünk sajnos, semmi sem biztos.
12-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!