Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudnék kérni ingyen...

Balogh Martina kérdése:

Hol tudnék kérni ingyen levihető pelust és tápszert?

Figyelt kérdés

#pelenka tápszer
2013. jún. 25. 22:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem megsértődtem, csak rosszul esett. Ezeken végig mentem. Ha lett volna más lehetőség nem járatom le magam és kérek itt. Azért köszöm :)
2013. jún. 26. 00:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia! Merre laksz? Nekem negmaradt 2 bontatlan doboz lactogen 1-es tápszerem, azt szívesen neked adnám. Pelusból csak kisebb méret van nekünk, gondolom a 3-as már nem jó neki. Egyébként tényleg a védőnőt kérdezd meg, én is vittem már a miénkhez pelust, továbbadta rászorulóknak.
2013. jún. 26. 06:10
 13/16 krisztivan ***** válasza:
Szia!Merre laktok? Milumil HA2 es tápszerem van 6+ os.Ez sajnos elég rossz ízű de ha elfogy nálatok szívesen adom:-)
2013. jún. 26. 07:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem csak koraszülötteknek való tápszerem van 2 doboz bontatlan. Szívesen odaadtam volna, de továbbolvastam és látom a picid már nem is annyira pici :-)

Szóval ez a tápszer ami nekem van itthon ez csak 5 kg-ig adható és kifejezetten koratápszer.

(felírták nekünk amikor hazajöhettünk a kórházból, a biztonság és a saját magam megnyugtatása képpen kiváltottam, de aztán soha nem lett megbontva mert azóta is van elég tejem)

Pelust meg kisebbet használunk ( még csak 6 kg-os a fiam.)

2013. jún. 26. 09:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

nekem van pár megmaradt 5-ös pelenkám (Dm és pampers is, fél csomag biztosan)- ha tudok vele segíteni, szívesen odaadom. A 4, 4+ méretre is simán jó- egy kicsit talán magasabban lesz a dereka.

Budapesten a 6. kerületben az Oktogonnál munkaidőben.

Ha érdekel, kérlek keress meg.

Szép napot:

2013. jún. 26. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért jó érzés látni, hogy vannak még jó emberek. Sajna én nem tudtam segíteni, mert messze lakunk egymástól. Aki pedig ítélkezett, csak egy percre képzelje magát a kérdező helyébe. Mennyire szörnyű érzés lehet neki az, hogy nem tudja megadni a fiának, amire szüksége lenne. Nézzetek a saját gyermekeitekre, és gondoljatok bele, mert ez sajnos ma bárkivel előforulhat.:-(

Egy elhúzódó betegség, baleset például vagy a munkahely elvesztése és huss eltűnt a biztonságos élet, a megtakarítás sem tart ki örökké. Ilyen világot élünk sajnos, semmi sem biztos.

12-es voltam

2013. jún. 27. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!