Tényleg nagyon picike a babám súlya?
2-es vagyok.
Én mindig attól féltem, hogy túl kövér a babám, ez tartott addig, amíg meg nem láttam, hogy milyenek a kortársai. Na akkor rájöttem, hogy miért mondják az enyémre, hogy szép arányos baba.:)
Amúgy tényleg szörnyű ami pl. itt is megy, hogy kinek a gyereke hány hónapos korában mit tud. Falnak megyek tőle. Mintha kb. lóverseny lenne, hogy ki ül/áll/jár hamarabb. Remélem az enyém nem fog 7 hónaposan felállni, hanem jó sokáig mászik majd.:)
utolsónak tök igazat adok,mindenki más...még jó hogy nem vagyunk egyformák!
mi pl. totál az ellentétetek vagyunk,mert a kisfiam 8,5 kiló és pont 5 hónapos,csak anyatejes,a nagyobb fiam nem volt ekkora,szóval nekem meg ez a fura,olyan jó kis husi,nem mondom kövérnek de azért van csülök :) ennivaló egyébként,ja és 6os válaszoló: én 45 kiló vagyok pontosan,sajnos de így van,ha már nem szoptatok talán leszek újra 47 is.egyébként nincs aggódni valód a babád súlyával kapcsolatban kedves kérdező,teljesen rendben van!ha van elég kakis,pisis pelus meg főleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!