Rugós hintát használhat ülni nem tudó baba?
Akkor tedd bele, ha már stabilan ül, de akkor is kb 20 perceket egyszerre (ugyanaz az elv, ami a kenguruknál, vagy kompnál). Inkább a hintáztatás az, ami fejleszti az egyensúlyérzékét, a rugózás inkább csak lefoglalja. Már amelyik babát. Én csak akkor tettem bele a fiamat, ha máshogy nem tudtam megoldani az elhelyezését. Soha nem volt el benne 10 percnél többet egyhuzamban, mondjuk a rendes hintát sem szereti. A rugóst mi ajándékba kaptuk.
Egy csomó minden más játékot tudsz neki venni, fejlesztő asztal, vagy akármi más, sztem a hintával még ráérsz.
Ha az Adamo hintára gondolsz, akkor nyugodtan, de más hintába ne tedd bele. Ezt lehet újszülött kortól használni.
Nekünk van és nagyon szeretjük és a gyógytornász is javasolta.
A rugós hintát 4 hónapos kortól lehet használni, ülni nem tudó babák is használhatják, fejleszti az egyensúlyérzéket és az idegrendszert, ráadásul olyan a kialakítása, hogy egyáltalán nem terheli a gerincet, mint az "ülős" hinták.
Az én kisfiam 6 hónaposan kapta, imádta, már tud ülni, úgyhogy most már a rendes műanyag hintát használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!