Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már kikészülök az éjszaka alatt?

Már kikészülök az éjszaka alatt?

Figyelt kérdés
Kisfiam annyit forog/mocorog,hogy kb.15 percenként felkel és nem nyugszik addig,amíg ki nem veszem. Próbáltam már simogatással,nem megy. Átteszem a mi hatalmas ágyunkba,vergődik ide-oda és elalszik. Ilyenkor várok,hogy mélyebben aludjon,majd vissza a saját ágyába és 15 perc múlva megint kel... És ez megy egész éjszaka. Tegnap már hátat fordítottam ez elveimnek és köztünk aludt,de ha a páromnak vagy nekem ütközik,akkor megint a nyekergős műsor. Nem veszem fel minden nyikkanásra,biztos nem ez a baj. 8 hónapos,3x eszik mást,este fürdés előtt tejpép,majd fürdés után még kis szopi és alszik (kb.fél órát). Mit lehetne tenni? Már haragszom magamra,amiért fáradtságomban sokszor türelmetlen vagyok..
2013. jún. 25. 07:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Kend be az ínyét dentinoxal lefekvés előtt, vacsi utàn.
2013. jún. 25. 08:10
 2/8 Moncsycsy ***** válasza:
az én lányomnál 6-5 hósan kezdődött, én nem vettem ki próbáltam ott megnyugtatni. cumit kapott pelust a kezébe adtam én halkan beszéltem hozzá és megnyugodott aludt tovább.most 1 hét múlva 9 hós és újra csinálja, most biztosra tudom a fogzás miatt, mert felül 4 foga jön egyszerre. lehet nálatok is ez a gond. :) vagy sokat alszik nappal, nálunk az volt a gond egy időben, ezért 5 után nem engedem aludni.
2013. jún. 25. 08:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna - azzal a különbséggel, hogy nálunk köztünk sincs el. :( Ma hajnali fél 3-kor aludtam el, addig ment a huza-vona. Neki a felső fogai jönnek - bár már áttörte az ínyét. Ja és egyfolytában forog, hason hintázik, biztos ez a is közrejátszik a rossz alvásban. Remélem hamarosan változni fog a helyzet(ed).
2013. jún. 25. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk velem alszik, mert neki is így jó és nekem is a szoptatás miatt. Apagp támogat ebben. 21 éve vagyunk együtt, nem dől össze a világ, ha mondjuk két évet a gyerekkel alszom és nem vele.
2013. jún. 25. 09:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az a helyzet,hogy most bújt ki másfél hete a 2 felső fog,nem tudom,már most jönne a többi? Alsók már 2 hónapja kint vannak. Azt nem tudom,hogy miért mocorog ennyit? Az lenne a baj,hogy a rácsokba ütközik és ettől felébred? Vagy nem értem.
2013. jún. 25. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tanult mostanában új mozgásformákat? Ülés, állás, mászás? Mert azt bizony éjszaka is gyakorolják és attól lehet, hogy sokat forgolódik.

Én ilyen idős korában még a fiam szobájában aludtam, de külön ágyban, így könnyebb volt az éjszakai megnyugtatás és a szoptatás is.

Szedj magnéziumot (kalciummal) és halolajat, legjobb idegsimogatók :)

2013. jún. 25. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy a foga zavarja. Szegénynek nyomja az ínyét és ettől nem tud pihenni.Légy türelemmel, mert nem direkt csinálja, fáj neki zavarja.Ő is fáradt csak e miatt nem bír aludni. Használj valamit éjszakára.Dentinox, dologél vagy viburcol kúp.Hátha használ neki.Kitartás ez egy nehéz időszak.:)
2013. jún. 25. 12:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Mondom,hogy most bújt ki a foga. Én sajnálom őt,mert valami baja van,azért nem tud aludni,és jó lenne megoldani a problémát,hogy neki is jó legyen! Egyébként a fogzás csak akkor viseli meg,amikor már pár nap kérdése és kibújik a fog,mikor már látszik az íny alatt. De most ilyet sehol sem látok. És eddig ez kimerült annyiban,hogy keservesen felsírt,de cici v.ringatás után megnyugodott és a saját ágyában aludt reggelig.
2013. jún. 25. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!