Köszi a válaszokat! 9 hónapos a kisfiam,gondoltam még idén megkóstolhatná :-)
2013. jún. 24. 22:04
12/21 anonim válasza:
Nyugodtan ehet dinnyét ne aggódj semmi baja nem lesz
2013. jún. 24. 22:05
13/21 anonim válasza:
Enyém is 9 hónapos. Én most kóstoltattam vele. Nem igazán ízlett neki elsőre, de semmi baja nem lett tőle! Próbálkozz nyugodtan.
2013. jún. 24. 22:45
14/21 anonim válasza:
A görögdinnye tökféle, nem aprómagvas gyümölcs.
Az én 7 hósom még nem kapott, majd csak 8 hósan kap, akkor is csak a levét, azt is higítva, különben soha nem fog vizet inni, úgy megszokja az édes italokat.
2013. jún. 25. 07:57
15/21 anonim válasza:
pontozzatok csak le agyatlanok nyugodtan....fiam iszik vizet,pedig kapott már rengeteg higított 100%os gyümölcs levet vagy facsart gyümölcslevet
2013. jún. 25. 08:58
16/21 anonim válasza:
Egyes vagyok.
Ezzel az erővel a sütőtök is apró magvas, nem??
Persze az "amikor már eszik" az lehet hogy félre érthető volt, az én olvasatomban az "evés" 6 hónaposan kezdődik, szóval egy 4 hónaposnak én se adnék dinnyét, de 7-8 hónaposan miért ne?
Mint írtam, "magok nélkül". Az epret is megehetnék, ha ki lehetne szedni az összes magját, csak épp az nem működik, emiatt nem szabad, mint ahogy a többi "apró magvast" sem.
Kérdező!
Nyugodtan adj a 9 hónaposodnak!
2013. jún. 25. 09:13
17/21 anonim válasza:
Az én hozzátáplálási táblázatom alapján,dinnyét és paradicsomot is 5-7 hónapos kortól lehet (nyilván attól függ,mikor kezdted a hozzátáplálást). Az én gyerekem 7 hós múlt,de paradicsomot már evett.Ki kell szedni a magját és le kell húzni a héját.Szóval mag nélkül.A héját meg amúgy mi sem tudjuk megemészteni.
2013. jún. 25. 09:23
18/21 anonim válasza:
Az epret nem a magvak miatt nem lehet,hanem azért mert allergizál...
2013. jún. 25. 09:25
19/21 anonim válasza:
igen a mag allergizál...
2013. jún. 25. 09:26
20/21 anonim válasza:
A görögdinnye NEM aprómagvas gyümölcs, hanem a tökfélék családjába tartozik!
Védőnő vagyok egyébként, és általában 8 hónapos kortól ajánlom a görögdinnye kóstoltatását a kicsiknek, ugyanígy a sárgadinnyét is!
A paradicsomot 7 hónapos kortól, lehúzva a héját és kimagozva!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!