Jártatok már úgy, hogy a megvásárolt babakocsi nem vált be és vettetek egy másikat?
Szia!
Én már a 4. babakocsit használom a 11 hónapos kisfiamnál.
Az első még a tesótól volt,de nem fért be a csomagtartóba.
Utána vettem egy hordozós esernyő kocsit,annak nem volt meg az egyik bekötője,így már csak a babakocsit nem használtuk.
Utána vettem egy 2 oldalról feltehető ülésű kocsit,mert a fiam nem szerette,ha nem lát,az pedig túl szűknek bizonyult,így azon is túladtam.
Most egy 3 kerekű könnyű esernyő kocsink van,ez az első amit újonnan vettünk,de most megint nézelődök,mert elég huzatos,és most egy 2 oldalról tolható szélesebb kocsi szeretnék,hogy ne jöjjön szemből a szél a babára télen,már tegnap is nagy bajban voltam vele,amikor elmentünk itthonról.
Sajnos nem nagyon találja meg az ember elsőre a tökéleteset,csak ha nem esetleg valami extra drága sok funkciósat nem tud venni.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!