A ti babátok is csinálja ezt? Miért?
6 és fél hónapos babám pár napja azt csinálja, hogy ha a hátán fekszik, akkor kinyomja a hasát, mellkasát, szóval felfelé emelgeti. Mintha feszengene vagy nem is tudom. Nem hasfájás, az tuti. De akkor miért csinálja?
A másik, hogy szintén néhány napja elkezdte húzgálni, cibálni a füleit, eddig ezt sosem csinálta. Főleg akkor, ha álmos, de amúgy is előfordul. Lehet a foga miatt? Az alsó két foga már 1 hónapja kibújt, felül meg van duzzadva az ínye.
Az enyém is ennyi idős, de nem csinálja ezt.
Ha álmos akkor meg a szemét dörgöli. Nem tépkedi a fülét. Nem tudom miért csinálhatja a tiéd.
Mondjuk az enyémnek még egy foga sincs.
Ja, még annyit, hogy ezt a hátán fekve emelgeti magát dolgot nem mindig csinálja, van, amikor szépen elvan hanyatt fekve.
A fülcibálással kapcsolatban: én is a fogzásra tippeltem, de azt hittem, hogy az biztos csak a hátsó fogak esetében lehet, de akkor valószínűleg a foga miatt csinálja.
A másikra tippem sincs, majd megkérdezem a védőnőt meg a dokit.
2. vagyok, ha forog és szépen mozog, akkor szerintem nincs gond a mozgásával, szóval nem u.a. mint a sógornőm hipotón babája! Kérdezd meg esetleg a dokit védőnőt.
Csinálnak a babák fura dolgokat :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!